Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKamilka

okropne ponizenie: ja związana a jego matka weszla!

Polecane posty

Gość gośćKamilka

Mam taki problem, pytanie. Mój chłopak nie da rady inaxzej uprawiac sexu niz tak ze ja jestem związana: uda i łydki do siebie i szeroko rozlożone i zakneblowana. Polubiłam też to, tez mnie to podnieca a jego kręci to okropnie. Problem w tym ze ostatnio do pokoju weszla jego matka niechcący jak on wyszedl do łazienki. Otworzyla drzwi i zobaczyla mnie związaną, ze związanymi rozlozonymi nogami i cipką na wierzchu i gołymi piersiami i kneblem w ustach! :-o A ja nie mogłam nic powiedzieć! Popatrzyła chwilę, właściwie stała jak słup i się gapiła na mnie a dla mnie bylo to najbardzuen upokarzające na swiecie. Po 2 minutach wyszla a potem wrócil moj facet i dokończyl zabawę. Jak mnie rozwiązal i wyjąl knebel opowiedzialam mu o tym to ppwiedzial... ze trudno, zebym sie nie przejmowala!!!! Ale jak on to sobie wyobraza??? Miszamy razem z jego matką, jak ja jej spojrze w oczy???

Gość gośćKamilka
Kto da więcej? :-p

na więcej nie zasłużyłaś :) może następnym razem

Gość gośćKamilka
Postaram się lepiej :-p Ale przyznaj że nie było źle :-)

Gość gość
następnym razem zaknebluj go ty i nasraj mu na klatę, bezie jeszcze lepiej.

Gość gośćKamilka
Nie lubimy odwrotnie :-p

Gość gośćKamilka
A co byś zmienił? ;-)

Gość gość
Co ma matka do szukania w pokoju syna gdy jest u niego dziewczyna ? Dlaczego w ogole tam wchodzi ? Powinna przynajmniej zapukac i odczekac na glosne i wyrazne "prosze" zanim w ogole dotknie klamki. Zawsze przestrzegalam tego wzgledem dzieci jeszcze jak byly malymi nastolatkami, po prostu dlatego ze szanowalam ich intymnosc zanim jeszcze mowa byla o seksie. To podstawa kultury.