Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyt do wielbicieli herbaty w UK

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie do koneserow tego trunku- otoz musze kupic w prezencie dobra czarna angielska herbate. Ja pije tylko zielona wiec nie mam pojecia ktora czarna jest dobra a ktora nie. W pracy wszyscy anglicy pija tylko pg tips (te piramidki) ale pija bo akurat to jest- smakoszy herbacianych brak... Wiec moze ktos z was moze mi pomoc??? Poleccie cos co mozna dostac w uk. Dziekuje!!!

Gość odjgowrig
Idź do sklepu Twinnings, jest chyba w 1 albo 2 strefie w Londynie i tam będziesz miała wybor roznych herbat. W tym specjalne w ladnych ozdobnych pudelkach, idealne na prezent

Gość gość
no niestety nie mieszkam w Londynie tylko na prowincji :) ale dzieki za podpowiedz. Czekam dalej na wasze ulubione herbaciane smaki....

Gość gość
To zamów Twinning z internetu, mają sklep internetowy. To bardzo dibre herbaty

Gość gość
dobre czarne herbaty ma chybaTwinings (nie wiem bo czarnych nie pijam). sprawdź też online sklep dragonfly tea i clipper

Gość gość
Tez uwielbiam tweenings, ale lepsze sa Tazo. Tylko nie wiem gdzie je kupic w uk bo to chyba amerykańskie. Sa w Starbucks .

Gość gość
A twinnings czasem nie ma tez w Polsce? Jestem pewna ze sa jakies tea shops w twojej okolicy. Herbata luzem, pakowana w ozdobne pudelka. Moze jakas lolalna kafejka ktora ma swoje herbaty.

Gość gość
:)ah nastepny temat o zyciu w uk no i jak sie uklada to nigdy tak naprawde nie wiemy 33333 www.youtube.com/watch?v=Jm4IfGxN60M

Gość gość
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi! Nie mam zadnych herbaciarni w okolicy ale zamowie przez internet wiec spoko. Jeszcze jedno pytanie- poleccie jakis konkretny rodzaj czarnej herbaty. Widze ze wszyscy sklaniaja sie ku Twinnings ale oni maja dosc duzy asortyment. Jaka czarna najbardziej lubicie (tylko perfumowane typu earl grey odpadaja bo wiem ze osoba ktora mam obdarowac ich nie znosi).

Gość gość
w ladnej puszcze z Fortnum & Mason ewentualnie z Harrodsa tez mozna zamowic online a PG tips jest najohydniejsza herbata ever

Gość gość
ja uwielbiam orange peacock, ktora wbrez swojej nazwie jest herbata czarna moze tez byc english breakfast