Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warto kupić mikrofalówkę?

Polecane posty

Gość gość

Niedługo remontujemy kuchnię, będą nowe meble i stąd pytanie czy warto zostawić miejsce na mikrofalówkę. Warto kupić taki sprzęt?

Gość gość
warto ale kupuj bez grilla i innych zbędnych d**ereli kup zwykłą ,przydaje się w domu :)

Gość gość
no ja akurat funkcji grila używam często :) , griluję sobie mięsko lub rybkę :).

Warto, zdecydowanie... Osobiście bardzo często korzystam z mikrofalówki np. podgrzewając obiad albo odmrażając mrożonki. Powiem szczerze, że nawet wychodzi mi to taniej niż na kuchence gdyż mam gazową, a wiadomo jak to jest z gazem. Jeśli rzeczywiście mam Ci coś doradzić to hmm na pewno nie kupuj taniej od nieznanego producenta. Ja mam Zelmera, w prawdzie kupionego przez internet, tutaj: https://www.maxelektro.pl/agd-do-zabudowy/, ale wszystko było dokładnie sprawdzone. Masz tam jeszcze Samsunga i Kernau, myślę, że z nich też byłabyś zadowolona :)

Gość gość
ja już mikrofalówki nie wyobrażam sobie życia, podgrzewam w niej zupę, mleko do płatków na śniadanie, niektóre obiady ( bo nie wszystko jest smaczne z mikrofalówki), parówki, a także czasami kawe i herbatę jak wystygnie

Gość gość
Jak najbardziej warto!!!

Gość gość
Ja pozbyłam się miktofalówki. Biedna jestem. Nie stać mnie na tak prądożerne urządzenia.

Gość gość
Jak najbardziej, ale raczej tą bez grilla, no chyba że często zamierasz go używać. Ale ja z doświadczenia powiem Ci, że użyłam go kilka razy. Teraz kupiłam bez grilla i o niebo lepiej można zachować w niej czystość, łatwo się myje w środku.

Gość Gość

Ja korzystam z mikrofalówki głównie, żeby podgrzać kolację, bo mi się nie chce po pracy. Myślę, że jak się nie nadużywa, to nie jest jakoś strasznie szkodliwa. Jeśli chodzi o ceny, to już za jakies 250 można kupić ma media expert. Mają też różne akcje, jak ta z wydłużonym czasem odbioru, więc warto u nich zamawiać, jak się zdecydujesz. Ja mam taka za 270 z grillem, ale szczerz mówiąc korzystam z tylko jednej funkcji.