Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliczek123

MOJA MAMA MA KOCHANKA

Polecane posty

Gość kroliczek123

Witam. Kompletnie nie wiem co robić, a na ten temat wstydzę się z kimkolwiek rozmawiać. Na wstepie chcę powiedzieć, że mój tata jest niepełnosprawny. Ma problemy z kręgosłupem i chodzeniem a ostatnie tygodnie przebywa na rehabilitacji. Potrzebuje kogoś do pomocy. Moja młodsza siostra się uczy a ja byłam kilka miesięcy za granica. Gdy wróciłam zobaczylam rzeczy innego mezczyzny w lazience. Mama oczywiście znalazła wymówkę. Ok. Dzisiaj przyszedł mój sasiad i powiedzial ze kilka ostatnich nocy spal tutaj mojej mamy kolega z ktorym jezdzi do pracy, ze ona jezdzila do niego i CO NAJGORSZE MOJA SIOSTRA, KTÓRA MA 15 LAT, WSZYSTKO WIDZI, ZGADZA SIĘ NA TO I KRYJE MATKĘ. Nie wiem dlaczego, ale pewnie ma powody. Kompletnie nie wiem co teraz robić. Co innego gdyby mój tata był zdrowy. Wtedy bez wahania bym mu powiedziala o wszystkim, a teraz to go tylko zalamie. A moja matka od niego odejść nie może, bo nie jest tak egoistyczna, żeby zostawić chorego męza. CO MAM ROBIĆ? JESTEM ZAŁAMANA!!! I zła. Jak ona może to nam robić?! Jak może dawać taki przykład siostrze?!

Gość kroliczek123
A co najgorsze to mieszkam na wsi. O tym wszystkim wie też moja przyjaciółka i moja rodzina jest teraz obiektem plotek. Wstydzę się wyjść z domu. :(

Gość gość
No mam podobnje moja ma 50 glowa siwieje a ona szaleje jest slynna w calej wiosce