Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z portali randkowych to w 99% kłamcy, oszuści, zboczeńcy !!!

Polecane posty

Gość gość

Sama patologia, oszusci, kretacze,******cze piszesz z takim, on mowi ze ma cos do zrobienia, ze ma prace czy cos patrze a on sie loguje na portalu randkowym hahaha a na GG zajęty pracą :D, niedostepny sami zonaci udający kawalerow fuj

Gość gośćMax
Normalnych facetów olewasz, a podbijasz do takich jak wyżej napisałaś, więc nie bądź zdziwiona ich zachowaniem.

Gość Taki_jeden_964
Faceci z portali randkowych to w 99% kłamcy, oszuści, zboczeńcy xxx Mnie nie ma i nigdy nie było na takim portalu.

Gość gość
Też się zgadzam ze zdaniem autorki. Sama piszę na tych portalach, przede wszystkim dlatego, że ze względu na kierunek studiów i pracę, gdzie są prawie same kobiety, a inni znajomi już zajęci, nie mam za bardzo kandydatów na partnera. Ale faceci z portali randkowych to od razy piszą głupie propozycje, podteksty albo kończą znajomość po kilku randkach - pewnie większość szuka łatwego i szybkiego "zaliczenia", a jak wiedzą, że tego nie dostaną, to idą szukać gdzie indziej. I gdzie tu można znaleźć stałego partnera na resztę życia?...

Gość Stary Kawaler Babol
Ciekawe czy można być zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mieć kolegów koleżanek dziewczyny i się jest dla otoczenia jak powietrze

Gość gość
Sam szukałem na Sympatii kobiety, ale już się poddałem, choć nie miałem wymagań wygórowanych, chętne są tylko zdesperowane mamuśki.

Gość Stary Kawaler Babol
A nie umiecie sobie znaleźć wśród znajomych na dyskotece

Gość gość
Może to i prawda. Normalny facet nie ma szans na tych portalach poznać kobietę. Albo na start jest się posądzanym o jakieś oszustwa, ale w ogóle jest się tam niewidocznym. Ja odpuściłem sobie.

Gość gość
o jesuuu raz na milion zdarza sie by poznac fantastyczna kobiete i super faceta na takim portalu , ale trzeba byc wyjatkiem takim jak moja zona i ja, niestety nie jestescie wyjatkowi i takie tez osoby spotykacie na tych portalach ,wiec dlaczego sie dziwicie hehehe:)

Gość gość
na dyskoteki również sporo facetów przychodzi z jednym zamiarem, albo tylko patrzą i nie mają odwagi podejść zagadać :P

Gość gość
Ja jestem na badoo, ale piszą do mnie same samotne mamuśki albo pasztety czasem nawet faceci ;( a jak już się znajdzie jakaś w miarę normalna to okazuje się że ma męża i szuka kogoś na boku :/

Gość gość
na dyskoteki również sporo facetów przychodzi z jednym zamiarem, albo tylko patrzą i nie mają odwagi podejść zagadać To Ty zagadaj do jakiegoś fajnego

Gość Stary Kawaler Babol
Moim zdaniem dziewczyny powinni zagadywać do chłopaków i tyle

Gość Stary Kawaler Babol
A po drugie dziewczyny tylko na kasę lecą czym ładniejsza tym większe wymagania

Gość gość
faceci szukaja seksu

Gość gość
ja nie bede zagadywac do facetow

Gość gość
To nie narzekaj że zagadują do Ciebie sami *****cze :P

Gość gość
Faceci to alfonsy!

Gość gośćHeh
Nie ma tematu w którym nie padłaby chociaż jedna obelżywa wypowiedź kobiet na facetów. Przykre

Gość gość
bo to d***** sa

Gość gość
jadą po facetach a część kobiet jak nie większość tam to oszustki, szukają kogoś na seks, na szybko, bo niby skąd te propozycje seksu na portalach? same się nie napisały, jesteście jeszcze bardziej perwersyjne niż faceci...

Gość gość
Ale jest jeszcze ten 1%...Ja właśnie trafiłam na jednego z tego przedziału i dziś jest moim mężem, ale zanim to nastąpiło musiałam poznać wielu z tych 99%...

Gość gość
Hej ja tez mam konto na takim portalu, hmmm nie szukam tam seksu, sponsoringu i innych przyjemnosci, mam tak konto w celu pogadania sobie, nawiazania znajomosci, i hmm poznania drugiej polowki, i owszem pisze do mnie wielu, ale ja jako kobieta 26 nie bede rozmawiac z 40 latkiem, albo 18 latkiem :) i to wlasnie facecii sa bezposrednii i to bardzooo!

Gość gość
na sympatii logował się od lat podrywacz z Zagnańska - Łukasz W (niby geodeta a ostatnio kierownik budowy;) ). Jego ostatni mail: geolukasz@interia.eu . Kłamca i naciągacz. Opowiada o sobie niestworzone rzeczy. Często tak omami dziewczynę, że ta mu jest w stanie nawet pieniądze pożyczyć. Oczywiście nigdy tych pieniędzy nie odzyskuje.

Gość gość
Normalny facet nigdy nie pożycza kasy od kobiet, prędzej się zadłuży u ludzi z miasta, niż pożyczy od kobiety, zwłaszcza swojej.

Gość gość
ciezko znalezc kogos porzadnego

Gość gość
Nikt normalny a już zwłaszcza facet nie będzie szukał sobie kobiety na portalu randkowym, dla normalnego faceta to upokarzające, branie udziału w jakimś castingu, spełnianie chorych warunków jakiejś obcej kobiety, miłość jest czymś nieprzewidywalnym i nie można jej znaleźć jak jakiegoś towaru w sklepie, a portale randkowe tak właśnie wyglądają... jak sklep z towarem.

Gość gość
uwaga na kłamcę z Koślinki, podaje się za wdowca z dwójką dzieci, a w rzeczywistości jest żonaty i ma trójkę małych dzieci, loguje się na badoo,ale zapewne ma też konta na innych portalach! Pracuje w państwowej straży pożarnej i służbie medycznej jako ratownik,wzbudza zaufanie, kłamie w zaparte, nawet wtedy, gdy się już pozna prawdę, socjopata!