Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

ktos chetny do trojkata

Polecane posty

Gość gość2

Hej czy ktos z was uczestniczyl juz w 3kacie moze cos na ten temat napisac

Gość gość
o jaki trojkat chodzi?? O bemucki

Gość gość2
Wiesz skoro pisze o 3kacie na takim portalu o takim temacie to domysl sie o co chodzi :)

Gość gość
My mieliśmy z poropozycji męża.Troszke trwało nim zostal znaleziony Obcy facet i z dość dużym członkiem bo takiego ja miałam ochotę mieć w sobie.Wczesniej było spotkanie w kawiarni i torszke prostackie kolejno poszliśmy do ubikacji bo bylo umówione,że obejżymy wielkość członka.Więc by czuł się swobodnie facet zamknęliśmy .Mąż spóścił spodnie,potem facet a było na co popatrzeć,potem ja pokazałam cipkę wygoloną i piersi.Spotkanie umówiliśmy na niedzielę.Gdy w niedzielę wieczorem przyszedł kochanek był drink i powoli zaczał mąż mnie roznegliżował.Zaczął całować i pieścić i w pewnym momencie rozchylil nogi gdy leżałam na plecach zachęcił do wejścia we mnie obcego czlona.Miał ze sobą gumę którą założył.Wszedł dosc energicznie bo za drugim pchnięciem byl do końca ja jęczałam głośno maż mnie tulił bardzo podniecony.Miałam dość szybko orgazm lecz kochanek dość długo mnie rżnął.Po nim maż wszedł w druga dziurkę bo miał dużo mniejszego i nie czuła bym go w sobie.Lecz to musza wszyscy byc zadowoleni i nie wolno izolowac meża podczas takiego seksu.

Gość gość2
Dzieki ze napisalas, ale po tym wszystkim miedzy toba a mezem nie bylo klotni powtorzyliscie to czy nie ? I wiesz mi bardziej zalezy na tym zeby to byla dziewczyna niz mezczyzna

Gość gość
O, i następny frajer się nabrał. Obstawiam, że w pryszczaty prawiczek, z którym gościu2 gadasz, w swym następnym poście napisze, że najważniejsze jest, żeby para razem chodziła do ginekologa, bo tak się facet przyzwyczaja do tego, co się może zdarzyć podczas seksu w trójkącie. Zaprawdę, powiadam wam, nie wiem, kto jest gorszym pógłówkiem: spamer onanista, czy ci, co te jego opowieści biorą na poważnie...

Gość gość
A ja jestem z mężem widzi wszystko i co w tym takiego strasznego.Jak robisz trójkąt nie tylko o nim myślisz jak ty.Bierz pod uwagę różne zachowania facetów dlatego mądrze pisze by przygotować i oswoić z takąniecodzienną sytuacją faceta,by nie odchodziło nawet do bójki podczas niego!Wiec gdy będziesz pisał kiedykolwiek o tym to Pomyśl potem pisz!Mieliśmy trójkąt i może dlatego nie bylo agresji u męża bo wiedział co będzie podczas niego.Bo nie jest to zabawa w piaskownicy marny człowiecze!Wyłam z roskoszy gdy włozył cłonka ogromnego w moją cipke a maż miał samoistny wytrysk gdy widział kolejne posunięcia grubaago członka w mijej cipce.Przytulał mnie do siebie z całych sił.Po nim powiedział,że nie załuje tego seksu bo widok mojego szytowania był boski dla niego.

Gość gość2
Tak tylko ze my szukamy dziewczyny a nie chlopaka badz tez pary do czworokata moze byc wymiana partnerow

Gość gość
A z wymianą partnerow to przecież będzie widział gdy obcy wdziera sie do cipki jego Partnerki bywa różnie gdy się do tego nie przygotujecie.Właśnie badaniem u gina!

Gość gość2
Moze byc wymiana a nie musi byc tak

Gość gość
Spójrz w lustro, potem między nogi a potem prawdzie w oczy: nie jesteś kobietą. Jesteś pryszczatych onanistą, który właśnie próbuje po raz kolejny się wytrzepać pod fantazję o ginekologu.

Gość gość2
Jaka fantazje o ginekologu co? Kto caly czas na prawie kazdy temat pisze o gin. Nie wiem po co

Gość gość
Z tym gienologiem by był mąż przy badaniach to bardzo dobry pomysł.Co tu wypisuja w większosci to mający marzenia!.Tylko ci co naprawdę szukają i mieli trójkąt mogą oceniać i nie krytykować tą obecność.Szukający faceta do trójkąta mają odchotę na wielkie przyrodzenie kochanka by zwiększyć podniecenie męża i swoje.Tylko potem gdy dochodzi do seksu jest problem bo są Nie Przygotowani!!Po pierwsze dochodzi do seksu bec prezewatywy bo za mała lub rezygnuja nie którzy. Obecność męża przy badaniu ginekolgicznym daje obycie w takiej sytuacji intymnej ,ze maż widzi gdy obcy facet penetruje pochwę.Dodam,ze gdy dochodzi do wejścia ogromnego członka w pochwę żony dostaje drgawek bo nie chce się zmieścić a mąż często reaguje agresywnie widzi po raz pierwszy takie przeżycie.Nie jest to zabawa w piaskownicy lecz ostry seks.A gdy wejdzie w cipkę żonka jęczy czasami wyje z rozkoszy nie interesuje ja maż ,ktory po seksie ma żal do żony.Kończy się czasami rostaniem malżństwa itp..Dlatego nim napiszesz to pomyśl i przeżyj potem Pisz!!!

Gość skiza
:D :D :D niezly burdel :classic_cool:

Gość gość
Chłopcze, nie chce mi się tego tłumaczyć, bo to dużo tłumaczenia, które przy twoich możliwościach umysłowych zmarnowałoby się, więc uwierz na słowo komuś, kto w odróżnieniu od ciebie ma pojęcie o związkach, seksie i zazdrości: w tym wszystkim NAPRAWDĘ najmniej chodzi o wkładanie czegoś do pochwy. I to się nie zmieni choćbyś do końca swego smutnego życia prawniczka- onanisty codziennie pisał na kafe posty w stylu "ma Racje ten co Pisal ze wizyta wspulna u ginekologa pomorze, Rzeby nie czół Się odrzucony mąrz".

Gość gość
A ty jesteś omanistą skoro o tym piszesz????Ja sądzę,ze ma racje z tym badanie u ginekologa bo to jest w końcu przeżycieintymności dla małżonków.

Gość gość
Ja nie walę pod to konia dziecko, w przeciwieństwie do ciebie. Myślisz półgłówku, że coś udowodnisz, pisząc setki już chyba postów, w których sam sobie przyznajesz rację i faktycznie udowadniasz: że z jest z ciebie idiota, bez pojęcia o sprawach, o których piszesz.