Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedykolwiek inwestowaliście swoje pieniądze

Polecane posty

Gość gość

w coś, co przyniosło Wam, lub miało przynieść kilkukrotne, lub nawet większe zyski ? W co i ile najwięcej zainwestowaliście i jaki jest Wasz stosunek do tego?

Gość gość
Możecie odpowiedzieć?

Gość gość
Inwestowałem kiedyś na giełdzie małą kwotę. Szybko podwoiłem kapitał ale potem to co zyskałem straciłem i wyszedłem mniej więcej na 0. Kiedyś jeszcze jak będę miał oszczędności min. 10 tys. chciałbym znowu spróbować swoich sił na giełdzie. Myślę że realny zarobek to 10% miesięcznie.

Gość podczaszy
tak, GPW inwestowałem i inwestuję w spółki, które wypłacają dywidendę od 5 lat bez żadnych strat

Nie inwestowałam, ale zastanawiam się nad tym, bo odłożyłam co nieco. Nie chcę grać na giełdzie, bo to ryzykowne, jeśli się na tym nie znam. Myślałam raczej o inwestycji w złoto. Tutaj: http://www.mennicastaropolska.pl/ można na przykład kupić złote monety. I ceny nie są wcale z kosmosu, więc możliwe, że się zdecyduję.

Gość gość
My z zona zainwestowalismy 40 tys we wlasny biznes,okazalo sie,ze to o 20 za malo. Nie wypalilo Stracilismy wszystko mielismy dlugi i zero pracy. Dzis sie z tego smiejemy:-D