Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że nie zaprasza mnie do siebie?

Polecane posty

Gość gość

Nie byłam jeszcze u faceta z którym się spotykam od 3 m-cy. Trochę wydaje mi się to dziwne, zawsze się widujemy u mnie albo gdzieś na mieście. Nie wiem nawet gdzie mieszka.

Gość gość
Może się po prostu wstydzi warunków w jakich mieszka.

Gość gość
Nie, to akurat odpada.

Gość gość
Może nie chce wyjść na faceta, który chce zaciągnąć Cię do łóżka, bo tak mogłaby się skończyć wasza randka w jego mieszkaniu. Chyba, że seks już był? :P Poza tym jest tyle fajniejszych miejsc na spotkania - restauracje, kina itd

Gość gość
Seks już był. I to zawsze u mnie. Raz zaproponował mi wizytę u siebie, ale wtedy odmówiłam bo wydawało mi się że chce mnie zaciągnąć do łóżka. Później nie proponował więcej. Żony nie ma.

Gość gość
a gdzie się najczęściej spotykacie? chodzicie do jakichś miejsc publicznych, typu właśnie kina, puby?

Gość gość
Chodzimy na spacery, na początku często na miasto, do kina właśnie. Teraz głównie siedzimy u mnie.

Gość gość
To nie siedźcie za często u Ciebie, bo znajomość może się do tego ograniczyć. I może mu jest wygodniej spędzać czas w Twoim mieszkaniu niż by sam miał przygotować swoje na Twoją wizytę (czyli posprzątanie, zrobienie jedzenia itd). A ile wy macie lat?

Gość gość
Spokojnie, mnie zaprosił dopiero po 7 miesiącach, twierdził, że dopiero wówczas, kiedy był pewny, że ja jestem tą jedyną. Ja też się nie kwapiłam z zapraszaniem jego do rodzinnego domu, zostawały nam kafejki, park, rozmowy, całusy i tylko przytulanie. Wspólny wypad na ponad tydzień w góry uzmysłowił nam, że jednak chcemy być razem i wypadałoby przedstawić partnera rodzinie, ja pierwsza go zaprosiłam do rodzinnego domu, on jakiś miesiąc później. Jesteśmy 8 lat po ślubie. Ula z Olsztyna

Gość gość
Nastolatkami już nie jesteśmy. Ja wynajmuję mieszkanie z koleżankami, póki co jestem w nim sama. Może dlatego mu tak wygodnie. Wcześniej sobie tłumaczyłam że jemu wygodniej i bezpieczniej jest wrócić ode mnie, ale w sumie trochę to słabe. Może faktycznie jeszcze nie wie kim dla niego jestem i dlatego nie byłam jeszcze u niego.

Gość gość
Czas pokaze swoje nie szukaj dziury w calym jak 3 miesiace jestescie ze soba dopiero !!!!!

Gość gość
Nie szukam dziury w całym tylko się zastanawiam czy to normalne.

Gość gość
a on też meszka sam? i po jakim czasie znajomości był wasz 'pierwszy raz'? może to nie ma znaczenia, ale np. ja jestem w odwrotnej sytuacji, tzn. aż za wcześnie chciał mnie zaprosić do siebie, póki co odmówiłam

Gość gość
Mieszka sam, przespaliśmy się po 2 m-cach.

Gość gość
To raczej nie jest typem, któremu chodziłoby tylko o seks, tacy zwykle nie są wytrwali w czekaniu i nie wytrzymają 2 miesięcy :P Ale moim zdaniem przez jakiś czas teraz nie zapraszaj go do siebie, tylko zagadaj delikatnie, że chciałabyś np. go odwiedzić, pomóc mu coś ugotować u niego itp.

Gość gość
Oj nie, sama się nie wproszę.