Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie Byłe mojego Faceta

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam ogromny problem z 2 byłymi dziewczynami mojego chłopaka.... może zacznę od początku. Z Ł jestem ponad 2,5 roku i wszystko byłoby cudownie gdyby nie te Jego natarczywe dwie "Byłe"! Z pierwszą był 6 lat i była jego pierwszą miłością, z drugą 3 miesiące.... i obie po zakończeniu związku bardzo chciały się nadal przyjaźnić, no i jak to facet zgodził się . Jak się zaczęliśmy spotykać To o pierwszej mi mówił że to jego "Przyjaciółka ze szkoły średniej" dopiero po jakimś czasie przyznał że to jego była. Przyznaję byłam zaskoczona i zła że nie powiedział od razu, ale jestem (byłam) tolerancyjna i to jakoś znosiłam... aż do momentu jak ją poznałam! Dostaliśmy od niej zaproszenie na kolację (wspomnie że ma faceta) i po moim przybyciu do jej mieszkania odwiedzałam się że mój facet brał u niej prysznic, bo u niego nie było ciepłej wody. Byliśmy w trojkę (nie mam pojęcia gdzie był jej Man) następnie prawie w ogóle ze mną nie rozmawiała, czułam się dziwnie jak unosiła głos zwracając się do Ł rozkazująco aby jej pomógł z nakładaniem jedzenia. A gdy nie zareagowała na komplement odnośnie jej mieszkania, który wyszedł z moich ust już wieszałam że będzie ciężko. No i był !!! Gdy zamieszkaliśmy razem jej osoba przeszkadzała mi coraz bardziej i tu nie chodzi o to że przesiadywała u nas dniami i nocami, ona odwiedzała Ł tylko wtedy gdy Ja byłam w pracy. Oczywiście wcześniej dzwoniła i przeprowadzała rekonesans. Jak Już kontakt stawał się coraz rzadszy zaczynała wydawniczy w sprawach służbowych, potem przyjechała pożyczyć Ł książkę którą on chciał pól roku wcześniej . Oczywiście nery mi buzowały niemiłosiernie , jak tylko dowiadywałam się ze Ona u nas była, wpadałam w szał. W końcu udało mi się przemówić Mu do rozsądku. Chociaż potrafi jeszcze do niego zadzwonić to Ł wie że Ja tego nie toleruję. A teraz ta druga, co wszystko chce wiedzieć . Wypytuje Go o wszystko... Jak w pracy?, Jak w domu?, Czy u was wszystko ok?, Co słychać u twojej Mamy? a Jak tam twój brat?......... Końca nie widać . Dzisiaj wysłała do Niego zaproszenie , aby wpadł do niej jutro bo będzie sama w domu w ciągu dnia! I co Ja mam o tym wszystkim myśleć ????

Pomyśl, że Twój facet to dobry facet, chyba taka poczciwina i pierwsza laska chciała zademonstrować, że to ona jest 'naj', druga zaś może mieć na niego ochotę. Tak to brzmi. Ale brzmi też tak, że to nie zdradzający człowiek jest, ten Łukasz. Z tego, co napisałaś.