Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wirtualne biuro Warszawa opinie

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję Waszej rady. Czy słyszeliście kiedyś o czymś takim jak WIRTUALNE BIURO? Co myślicie o takim rozwiązaniu? Zapoznałam się z ofertą adres-warszawski.pl i moim zdaniem jest świetna. Często podróżuję i nie mam możliwości systematycznego odbierania korespondencji oraz paczek - oni robiliby to za mnie. Poza tym koszt usług takiego biura jest niewielki.

Gość gość
Jestem jak najbardziej za takim biurem. Wiąże się z nim dużo korzyści. Polecam zapoznać Ci się z tą stroną i sprawdzić, jak wiele możesz zyskać dzięki prowadzeniu takiego biura - http://cowork.biz.pl/

Gość igor098
Wirtualne biuro w warszawie to spore oszczędności, które można przeznaczyć na inny cel. Biuro takie poprowadzi księgowość, kadry, nada firmie adres czy obsłuży korespondencję. http://www.wirtualnebiuroprogress.pl/Oczywiście możliwe jest skonfigurowania dowolnego pakietu usług jakim jesteś zainteresowany.

Gość zuzka9991
Jeśli nadal szukasz wirtualnego biura w Warszawie to zobacz sobie ofertę tego miejsca http://centralny.co/ Mieści się w centrum, jest sporo miejsca do pracy, sale konferencyjne i mozliwość korzystania z wirtualnego adresu. Wydaje mi się, że wynajem takiego miejsca do pracy jest bardzo opłacalne w dzisiejszych czasach.

wpadłam na ten temat ponieważ szukam informacji na właśnie taki temat. Moja znajoma mówi że jak będzie miała taki Warszawski adres to lepiej będzie się czuła i firma dostanie prestiżowy adres a to jest ważne w jej odczuciu. No i tak szukamy we dwie informacji. Osobiście znalazłam taką firmę http://www.vimaroffice.pl korzystał ktoś już z niej?? Może polecić??

Gość gość
To jest bardzo dobre rozwiazanie, jesli dopiero sie startuje, albo wynajmuje mieszkanie. Za naprawde male pieniadze mozna miec super adres siedziby i do tego jeszcze ludzi, ktorzy beda odbierac Twoja korespondencje i potem ja odsylac na wskazany adres albo skanowac. Moj znajomy korzysta z uslug Euro-Office Corporate Services.Siedziba znajduje sie na Foksal. Adres robi wrazenie. Sama jak sie dowiedzialam, gdzie zalozyl spolke, to bylam w szoku i od razu pomyslalam, ze pewnie mnostwo go to musi kosztowac. Jak sie okazalo, to placi calkiem przyzwoicie, a do tego oni dopasowuja sie do firmy. Sa bardzo elastyczni, mozna ustalic platnosc dlugoterminowa itp., a do tego czesto maja rozne promocje.

Gość gośćANNA
Widziałam na stronie Flexi Biuro, że mają dość szeroką ofertę. Magazyny, biura, biurka na godziny, wirtualne biuro i to wszyystko przy samym dworcu Centralnym w Wawie. Brzmi kusząco :)

Gość gość
Hej, ze swojej strony mogę polecić gdyż korzystam. Niesamowita oszczędność czasu i pieniędzy. Przede wszystkim czasu, gdyż wszystko wysyłają Ci po prostu na adres domowy. Naprawdę fajne rozwiązanie na start. Osobiście korzystam z www.biurtex.pl

Gość gość
Bzdura, najlepiej miec swoje biuro, nawet w domu, to jest dopiero oszczędnośc i wygoda. Klient woli realne biuro, a nie wirtualne.

Gość gość
Jak robisz inwestycje za kilkadziesiąt tysięcy to uwierz mi, że biuro w domu jest najgorszym rozwiązaniem.

Gość gość
Polecam biurtex w Warszawie miło obsługa , najtańsze pakiety!

Gość gość
Polecam biurtex w Warszawie miło obsługa , najtańsze pakiety!

Gość gość
Ja znalazłam super ofertę na biuro wirtualne na stronie tej firmy www.amset.pl. Bardzo dobra oferta cenowa i bardzo dobre warunki.

Gość gość
Ja korzystałam wiele lat z wirtualnego biura. Super opcja. teraz już szukam czegoś na stałe, najchętniej w Wilanowie.