Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pustka

Polecane posty

Gość gość

Czy też odczuwacie pustkę życiową? Od ppniedziałku odliczam kiedy będzie piątek..Z kolei w weekend nawet nie mam siły się spotykać ze znajomymi...W pracy też czekam na 17 żeby iść do domu...nie mam chłopaka....boję się, że całe życie mi zleci na czekanii....

trudno ocenić, czy jest żałosna, trzeba by wiedzieć jakie ma usposobienie, jakie ma relacje z innymi. Moim zdaniem zbyt śmiała ocena, czytając tak krótki opis. Fatum po prostu wyżywa się trochę, wybacz mu. Ma po prostu problem z emocjami.

"Od ppniedziałku odliczam kiedy będzie piątek..Z kolei w weekend nawet nie mam siły się spotykać ze znajomymi" - no dla mnie jest to żałosne. Nie wyżywam się, bardziej walę prosto z mostu.

Gość gość
moim zdaniem to wina nieciekawej pracy ja tak miałam jak do szkoły chodziłam ciągłe zmęczenie i to uczucie zakisłego mózgu zmieniło się to po skończeniu budy

Brzmi jak typowa depresja, więc nie ma co mówić, że "jesteś żałosna". Po prostu w życiu jakoś się nie układa czasem. Ja mam piękne życie, bo kocham cierpienie. Może trzeba się inaczej nastawić na świat.

Ludzie cierpiący na depresję zazwyczaj są żałośni, alei tak jej bronią. Inaczej musieliby wziąć się ze sobą za bary i iść żyć. Co prowadzi do depresji. Poza tym to rozmowa bardziej między mną a Tobą się robi, kiedy ja z kolei mam wrażenie, że autorka po prostu utyskuje.

Gość gość
Nie wydaje mi się, że ludzie chorzy na depresję są żałośni ....Żałosny jesteś Ty- fatumseparatum...dziewczyna szuka żeby ktoś jej doradził, a Ty wyśmiewasz i obrażasz...

Gość gość
Ogólnie poziom ludzi na kafe jest przerażający...piszą tu ludzie po podstawówce....pustaki