Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do Pań pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czy większość kobiet w wieku 20-28lat to są panny? Ja jestem młodym chłopakiem i chciałbym poznać jakaś kobietę taka która by była dla mnie szczera i dobra

Gość gość
Ja mam 22 lata i jestem mężatką, ale z 90% znajomych w moim wieku to panny.

Gość gość
no to czyli szanse duże są że moge poznać jakaś odpowiednią panne? Tak mi się wydaje że chyba większosć kobiet w takim wieku to panny , ja też mam 90% w takim wieku znajomych to panny lub kawalerowie

Gość gość
Jasne, że tak spokojnie jeszcze trafisz na właściwą dla Ciebie dziewczynę,.

Gość gość
90% moich koleżanek w tym przedziale wiekowym jest w związkach, ale może ze 20% jest mężatkami albo ma dzieci.

Gość gość
no tak myślę że kiedyś tak będzie i się znajdzie ta ;) młody jestem i raczej całe zycie przede mną Ale chyba dzisiejszych czasach tak ludzie się nie spieszą do ślubu więc chyba większość takich dziewczyn w tym wieku to panny?

Gość gość
No właśnie, bo autor pyta o bycie panną, więc pannami jest większość ale sporo z nich ma już chłopaka. Jednak u mnie to jakoś tak może połowa jest zajęta.

Gość gość
czy sporo to nie wiem różnie bywa, raczej takie 20sto paro latki to chyba nie mają partnerów jeszcze większość ale przed 30stką już pewnie większość może kogoś mieć a nawet jak mają to takich na luzie że za jakiś czas mają kogoś innego

Gość gość
Autor : mi chodzi o wolne panny, no nie wydaje mi się do końca że większość, nie był bym tego pewny tak bo myślę że chyba większość nie ma partnerów w takim wieku

Gość gość
W mojej 12 osobowej grupce studenckiej tylko 2 dziewczyny są wolne... mamy 23, 24lata

Gość gość
no ale ponóć na jednego faceta przypadają trzy kobiety więc pewnie szanse są jakieś, a po drugie takie dziewczyny w tym wieku jeszcze i tak mogą się rozstać z nimi i za jakiś czas z kimś innym się spotykać

Gość gość
w sumie to myślę że młody jestem i życie przede mną i że wkońcu kiedyś mi się trafi ta właściwa kobieta , a tu szkoda tracić czasu bo i tak pewnie ludzie róźne rzeczy piszą i nie wiadomo czy komuś tu wierzyć czy nie

Gość anonimka polka
mam 21 lat, zaręczona, a przyjaciółki dwie zajęte, dwie wolne...znajome też tak pół na pół mniej więcej

Gość gość
a taką pannę czystą niewinną spotkam?

Gość lauraodfilona
jeśliś jest facetem co na czystość liczy to raczej na nią nie zasługujesz. mój nie liczył na to, że jestem dziewicą, bardzo się zdziwił, podobno pozytywnie, ale nie liczył na to. ci co na to liczą chyba mają jakieś coś z główką zazwyczaj. znam dwie studentki dziewice, więc są na bank.