Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYN POSZEDL DO ZEROWKI

Polecane posty

Gość gość

I nie chce tam zostawac rano jak go przyprowadzam . Poza tym jak go odbieram to ma "placzaca mine" jest przewaznie smutny. Nie wiem co robic bo syn chodzi dopiero od 1 wrzesnia , wiec niedlugo ale pani mi powiedziala, ze poplakuje na lekcjach. :[ Wczoraj az sie sama poplakalam jak mi o tym pwoiedziala :D Jaki sposob na takie dziecko? Zaznaczam, ze syn jest dzieckiem wrazliwym i nie znosi kiedy ktos na niego krzyczy a jego pani llubi podniesc glos ale tez bez przesady... Co robic? :[

Gość gość
dajcie jakies rady bo na serio nie wiem co robic i synka mi szkoda.

Gość gość
moze teraz ktos cos napisze. :]

Gość gość
Chodził wcześniej do przedszkola?

Gość gość
spróbuj go przekupić,powiedz,że jeśli nie będzie płakał w zerówce pójdziecie popołudniu po lody,kolorowanke nową czy coś co bardzo lubi:) z czasem się przekona,że nie jest tam zle

Gość gość
wlasnie syn nie chodzil do pzredszkola wczesniej , teraz sobie pluje w brode bo mialam mozliwosc go poslac ale wolalam by byl ze mna w domu. Nauczycielka moim zdaniem duzo od dzieci wymaga . Dopiero 1,5 tyg chodzi a ona juz wymaga zeby umial sie podpisac, wrzeszczy na te dzieci jak wariatka, jest... oschla, kancisata. Ma tylko12 osob a nie moze sobie z nimi poradzic.

Gość gość
Jeśli dziecko wcześniej nie chodziło do przedszkola to pozostaje Ci tylko przetrwać ten czas. Zazwyczaj dzieci które po raz pierwszy rozstają się z mamą i zostają pod opieką obcej pani tak właśnie reagują. Pewnie Cię nie pocieszę, ale moja córcia płakała prawie pół roku ( tyle że ona miała 3 latka ).

Gość gość
mialo byc ze nauczycielka ZA DUZO od dzieci wymaga.

Gość gość
No niestety. Każde dziecko przeżywa pierwsze rozstania. Musi się przyzwyczaić. Ile lat ma syn?

Gość gość
MA 5 LAT

Gość gość
Kobieto dziecko siedziało z tobą 5 lat to teraz jak mamy nie ma będzie płakał. Tak jak napisałaś wcześniej mozesz sobie pluć w brodę. Na pocieszenie dodam że przejdzie mu. Musicie to przetrwać.

Gość gość
Moze porozmawiaj z nauczycielką. Jeżeli rzeczywiście wrzeszczy na dzieci to jest to niedopuszczalne, a to że dużo wymaga? To chyba ok i zaprocentuje w dalszej nauce.

Gość gość
Inne dzieci też płaczą?

Gość gość
najgorsze jest to, ze pani robi z tego afere jakby sie bog wie c dzialo :[

Gość gość
DZISIAJ POSZLAM PO SYNA WCZESNIEJ ona z dziecmi byli na korytarzu bo wrocili ze spaceru, stala tylem nie widziala ze ide i tak wrzeszczala na te dzieciaki... nie lubie jej i nie dziwie sie synowi, ze placze w szkole [ syn mowi ze ja lubi ] Syn jest w tyle w stosunku do innych dzieci - widzialam to ogladajac prace plastyczne calej klasy... co do podpisu to juz sie nauczyl ale co z reszta :[

Gość gość
jest pare dzieci ktore tez placza , syn znajomej to w ogole nie chce z domu wychodzic ale jak juz jest w szkole to pani jest w stanie go uspokoic. Dzis corka kolezanki az zwymiotowala w sztani na mysl o szkole... Wydaje mi sie ,ze to sa poczatki i moze z czasem bedzie lepiej. oby :]