Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdaasdsadsads

Mój były a nowy facet

Polecane posty

Gość sdaasdsadsads

Z byłym rozstaliśmy się 9 miesięcy temu (najgorszy okres mojego życia). Nie ukrywam, że była to moja wina (nie chodzi o zdradę). Bardzo starałam się to naprawić, lecz bezskutecznie (wydaje mi się, że wtedy właśnie na horyzoncie pojawiła się ona). Związali się, a ból jaki czułam jest nie do opisania. Nie trwało to długo, lecz po 2 miesiącach zeszli się ponownie. Również zabolało, bo ja nie dostałam drugiej szansy. W między czasie wreszcie powiedziałam mu o swoich uczuciach. Z wielkim trudem, ale powiedziałam, że go kocham - tym postanowiłam się oczyścić, co faktycznie pomogło, i postawić grubą kreskę między tym co było, a co jest. Jakieś 3 tygodnie później kogoś poznałam, i pierwszy raz od dawna naprawdę polubiłam. Były musiał dowiedzieć się o tym przez wspólnych znajomych, i poszła fama, że "niby go kocham, tęsknię, chcę wrócić, a JUŻ mam nowego". Z tego co wiem byłemu z tamtą ponownie nie wyszło, dodatkowo ma z jej powodu duże problemy. I teraz "przypadkowo" spotykamy się u znajomych (ja się z nimi umawiam, i on zupełnym przypadkiem się tam pojawia). Kiedy jesteśmy w te kilka osób on bardzo mi dokucza (zawsze ja dokuczałam jemu, co było jednym z moich kiepskich zachowań obronnych, które szczęśliwie już wyeliminowałam). Zastanawiam się jak to będzie, kiedy pojawię się na jednej z tych imprez z moim obecnym, trochę się wręcz boję. Przyjaciele dali mi do zrozumienia, że były chciał do mnie wrócić (i zeszło się to w czasie z moim poznaniem nowego). Ten nowy to zupełnie świeża rzecz, jeszcze nie wiem jak (i czy coś) poważniejszego między nami będzie. I tak jak miesiąc temu informacja o tym, że były o mnie myśli przewróciła by mi całe życie do góry nogami, to teraz wiem, że nie mogę do niego wrócić mimo, że kocham go nad życie, i zrobiłabym dla niego wszystko. Czy ktoś był w podobnej sytuacji?

Nie byłam w podobnej sytuacji, ale czuje potrzebę zeby sie w tej sprawie wypowiedzieć :) Ten twój były traktuje Cie dosyć przedmiotowo. Miał Cie gdzieś gdy znalazł sobie inna , gdzieś miał twoja wyznania miłości itd. Gdy tamta go wystawiła , nagle sobie o Tobie przypomniał ! O jejku jejku , czyż to nie urocze ? I nagle tez , po takim czasie i przygodach stwierdził ze to jednak z Toba chce byc ? Słodkie . Moim zdaniem facet sie albo nudzi albo brak mu kobiety do celów wiadomych. Nie wchodzilabym do tej rzeki powtórnie. No chyba jeśli nie wyszło by mi z tym nowym , co by ten stary poczuł to co ty dziś , a co!

Gość gość
bidulek nie wyszło mu to wraca musiałabyś być nieziemsko głupia żeby do niego wracać