Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kocha bardziej, mężczyźni czy kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o miłość w poważnych związkach. Jestem kobietą, mężatką o 6 lat a razem jesteśmy już 10 lat. Kocham męża najbardziej na świecie, ale w uczuciach jestem raczej powsciagliwa. Teraz jest już o niebo lepiej, ale kiedyś ciężko przychodziło mi okazywanie uczuć ponieważ wychowałam się w.rodzinie w której nikt nikogo nie przytulal, o miłości nie mówiło się głośno. Gdy zaczęliśmy ze sobą chodzi byłam dość oschla bo inna nie potrafiłam być. To on bardziej się starał, on zabiegał, on inicjowal pocałunki, on mnie przytulal. Teraz to się wyrównało i dzięki niemu umiem okazywać miłość dziecku. Jednak zauważyłam wśród znajomych par, że w ogóle to panowie są bardziej czuli w stosunku do swoich kobiet niż one dla nich. I tak ostatnio się zastanawiam, u kogo ta miłość jest intensywniejsza? Z obserwacji wynika, że u mężczyzn. A wam jak się wydaje?

Gość gość
Wartosci wynosi sie z domu.Skoro nikt Cie nie nauczyl kochania,okazywania czulosci,to nie umialas ich okazywac.Roznicy nie ma w okazywaniu czy to przez faceta,czy kobiete.To kwestia wrazliwosci,umiejetnosci..i wartosci:)