Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zus czy tam mozna go ominąc

Polecane posty

Gość gość

ja opłacam sobie krus ....mąz ma działalnosc i płaci ten nieszczesny zus ...miesiecznie to1700 zł z1 pracownikiem ...czy jak by mąż przepisał to na mnie ...mysle ze to nie byłby problem i wtedy ja dalej płące krus koszta spadaja niesamowicie .Tylko teraz co z pracownikiem nie mogłabym opłacac mu zusu bo jesli ja opłacam krus .???Macie moze jakis pomysł???? Ten zus wykancza firmy

Gość gość
podnosze

Gość gość
Jesteś na Krusie, a krus to złodziejstwo. Zusu nie chcesz płacić? A chciałabyś zeby Krus Cie nadal finansował? Ot Polska mentalność.

Gość gość
zus płace 1000zł z groszem co miesiac !a krus 375 zł !co trzy miesiace ... teraz tez uwazasz ze krus to złodziejstwo .....a emerytury az tak bardzo roznic sie nie beda jesli chodzi o kwote ... ubezpieczenie jest !!!jest na takich samych warunkach jak zus ... Niestety jak sie ma działalnosc to trzeba płacic zus ...w tym kraju my nie mamy nic do powiedzenia tylko wszystko musimy!! taki mammy chory kraj ...A nas kochany Tusk narobił bur..lu i wypial sie i do Brukseli i jaka kase bedzie zarabiał ...i smieje sie z nasz wszytkich a zachwile idzie na emeryture ....a nam kaze zapie..lac do 67 lat ....Wiec szukam jakiegos sposobu oszczedzania i jakos godnie ŻYĆ! Takze prosze aby wypowiadały sie tutaj osoby, ktore maja o sprawie jakies pojecie