Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dobrze zrobić minetke ;)

Polecane posty

Gość gość
Jest na to wiele sposobów. Po prostu trzeba ćwiczyć i obserwować zachowanie partnerki, też może sama podpowiedzieć co jest dla niej najprzyjemniejsze.

Gość gość
A jakieś takie podstawy dobrej minetki :)

Gość gość
Przyssać się do ci.py i działać jęzorem, wargami.

Gość gość
Liz ja najpierw powoli od góry do dołu, cipke oczywiście, coraz szybciej aż pozostań na górnej części i liz na boki dość szybko i gwałtownie acz nie szaro na mocno. Wyczuj lizanie tak którego miejsca tam powoduje drganie nog i patrz troszkę na jej twarz, przy tym palec włożony do pochwy i pięść punkt G czyli punkt gładki w środku w tylniej części :D

Gość gość
fajnie i obrazowo piszesz.Najlepsze jest drganie nóg.To wszystko prawda.Moze trzeba pamiętać o delikatnym lizaniu.

Gość gość
Nie usztywniaj jezyka. Pkt G dosiegniesz wsuwajac kazdy palec jak sobie zachcesz i wykonujac ruch palca"chodz tu"-przywolujacy. Mozesz wtedy tez lekko wsuwac go i wysuwac. Ja odlatuje jak moj mi lize szparke i jej okolice. Ale on to nie wiem... kurcze. Nie wien co on robi, moze stara sie wepchnac tym jezykiem ale odrazu szczytuje. Potem jezykiem kreci kolka wokol lechtaczki a potem osemki od lechtaczki do szparki kilka razy i sie na niej zatrzymuje i znow orgazm.

Gość gość
I pamietaj miec starannie obciete paznokcie i obpiluj je z gory na dol bys nie uszkodzil ziewczyny wewnatrz bo najmniejsza ranka powoduje ze łiłka sie obraza i ani sie nie slini ani tez juz nie chce a potem piecze. No i czyste rece. Moze przesadzam, ale na rekach jest w uj bakterii co nie sprzyja florze bakteryjnej łiłki.