Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linusia25

dwa typy kobiet ja i koleżanka

Polecane posty

Gość linusia25

Ja jestem ładna zadbana umalowana wypachniona, studiuje, lubię imprezy, lubię wyjazdy mam wielu adoratorów którzy spełniają moje zachcianki i chłopaka który mnie kocha szanuje wszystko za mnie robi. Jestem dziewicą i do ślubu będę. Nie włażę facetom w dupę. Koleżanka ładna nie maluje się nie lubi kosmetyków biżuterii nowych ubrań. Ma faceta z którym mieszka, któremu prowadzi dom( bo pracuje na pół etatu). Sex z nim uprawia nie chce się żenić, dużo czyta. Która lepsza. Bo ja uważam że ona sobie życie marnuje

Gość gość
Znowu sie p**********ilas z tym durnym tematem larwo?

Gość gość
zapomnialas napisac, ze wygladasz na mniej lat:D

Gość gość
Nie dzielę na lepsze czy gorsze. Jednak większa sympatie mam do Twojej koleżanki.

Gość gość
Ludzie ten pustak co jakis czas zaklada podobny temat...

No na pewno ty sie ustawilas lepiej, zapewne przez urode, skoro faceci tak za toba lataja nie dostajac w zamian nic. Mozemy tylko pozazdroscic charyzmy.

Gość linusia25
wyglądam na tyle ile wyglądam ale maluję się żeby wyglądać lepiej. Ona nie wygląda na młodszą. Masz sympatię dla dziwki która włazi w dupę facetowi?

Gość gość
Kipi z Ciebie dziewczyno kompleksami na kilometr,zapewne do pięt koleżance nie dorastasz bo sam fakt że założyłaś taki temat świadczy o tym że czujesz się 1000000 razy gorsza.I słusznie bo obgadywanie znajomych to przykra sprawa a po dowartościowanie się powinnaś się udać do psychologa a nie szukać wsparcia na forum. Ewentualnie możesz powiedzieć koleżance że czujesz się gorsza na pewno Cię pocieszy

Gość gość
Szkoda na Ciebie pradu debilko.

Gość matyldawel
wolę studiować jak Ty, ślub za pare lat niespiesznie, seks teraz przed slubem bo mnie mój narzeczony kręci nie jestem zimna jak ty, i mieszkac z facetem

Gość gość
Ty ją opisujesz jako ladacznice wchodząca w zadek facetowi po to żeby z siebie zrobić lepszą? Ja myślę że ona jest z facetem którego sobie wybrała, prowadzi dom i kocha się z nim bo sa razem. Normalna ludzka rzecz.

Gość gość
Nie mój facet włazi mi w dupę zresztą nie tylko on, może dlatego że nie jestem takim pustakiem jak autorka. :) Zmykam bo mi się obiad przypali z.w

Gość linusia25
czemu miałabym się czuć gorsza? Założyłam temat żeby poznać zdanie innych ludzi o tym która z nas ma lepiej

Gość gość
Jest Ci tak zle, ze potrzebujesz opinii obcych ludzi, zeby sie dowartosciowac:-D

Gość matylkdawel
moim zdaniem ona ma lepiej bo ma seks :P. a generalnie najlepiej mam ja :P ani ona ani ty

Gość linusia25
nie. Po prostu nie rozumiem czemu to ja jestem tu szykanowana a ktoś kto żyje bez Boga nie jest

Gość gość
Nie dajcie sie wkrecic, ta idiotka ciagle zaklada tematy o tym, ze dziewczyny ktore mieszkaja ze swoimi facetami przed slubem, prowadza dom, gotuja czy zrobia cokolwiek dla swojego faceta to d****i

Gość gość
Twój facet wszystko za Ciebie robi? Taka niezaradna jesteś? Życzę Ci wszystkiego dobrego i obyś przez taki głupiutki charakterek nie zrobiła sobie krzywdy.

Gość gość
Ty pustaku nie zaslaniaj Bogiem swojego maciupkiego rozumku...

Gość róża nie cierń
szczerze już współczuje Twojemu facetowi autorko...jesteś ładna, ale on Cie nie podnieca, jeśli się z Tobą ohajta to dostanie zimną rybę, która nie wie że seks jest przyjemnością dla kobiety czasem większą niż dla faceta, bo będziesz uważała że bliskość tylko dla posiadania dzieci...w końcu będzie musiał zacząć Cie zdradzać jeśli jest normalnym człowiekiem bo ja bym tak zrobiła na jego miejscu...

Gość linusia25
Robi za mnie wszystko nawet jak do mnie przyjeżdża bo mnie kocha i chce żebym miała jak najlepiej. Ona temu swojemu robi obiady, śniadania i takie różne

Gość Fajny gość 2634
Chodz do mnie autoreczko to będziesz miała lepiej :D A wręcz moge powiedzieć, że zrobie Ci dobrze i odechce sie głupstw ;D

Gość Fajny gość 2634
róża nie cierń O_O Cóz za mądra kobieta... O_O aż mnie zatkało rózyczko :)

Gość gość
W jednym z poprzednich tematow autorka pisala, ze nawet po slubie seks bedzie max raz w miesiacu

''moim zdaniem ona ma lepiej bo ma seks'' Popieram. Tez nie chcialabym miec takiego libido jak autorka, czy raczej podmiot liryczny :)

Gość Fajny gość 2634
Cóż wyliczona autoreczka :D 1 raz nie więcej... :D A co jak mężczyzna będzie nienasycony? XD I bedzie chcial wiecej? Taki seksoholik :)

Gość róża nie cierń
fajny gościu dzięki ;). sama seks lubię najlepiej codziennie, poprzedzony długimi pieszczotami :P lubię pokręcić potańczyć narzeczonemu czasem tyłeczkiem, potańczyć w bieliźnie :P. więc autorka to dla mnie wynaturzenie tak troszkę :D.

''A co jak mężczyzna będzie nienasycony? XD I bedzie chcial wiecej? Taki seksoholik'' Da rade, autorka ma fajne kolezanki. Toz dla faceta taka darmowa sprzataczka i ladacznica, do tego ladna, skromna i naturalna to ideal.

Gość gość
Jakie ma znaczenie kto ma lepiej co Ciebie obchodzi cudze życie,Twoje musi być strasznie szare i do bani skoro masz czas na takie dylematy, jak pisałam wyżej czujesz się gorsza i liczyłaś na masę postów jaka Ty jesteś THE BEST a nie jesteś no sorry bo jakbyś była to znałabyś swoją wartość i nie musiała jej sobie i innym udowadniać,bierz przykład ze mnie :P

Gość Fajny gość 2634
Jej... i co mężczyzna autoreczki bedzie mógł tak raz w miesiącu z nią. A później z koleżankami czy sprzataczkami? :D Jeeejjj... toć chyba w końcu dobrze trafiłem :D :D :D