Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linusia25

dwa typy kobiet ja i koleżanka

Polecane posty

Gość małarudamaruda
te verde lubię Cię jakoś często uosabiasz też moje myślenie...

Gość linusia25
uczepiliście się wszyscy sexu a on najważniejszy nie jest. Ja i tak uważam że ona przegrała życie bo nie ma szacunku ani miłości tego faceta i tylko czekać aż ją kopnie w dupę. Mój mnie nie zostawi bo widać u niego miłość

Gość gość
Taaaa uszami mu sie wylewa :D

Gość oleńka o
Widac u niego milosc? Ewelinka, no nie mow ze mu staje na Twoj widok:-D

Gość linusia25
miłość to nie jakieś tam stawanie Ona nic z życia nie ma ani imprezy ani kina tylko dom i gotowanie obiadków. A mój daje mi wszystko co jest wspaniałe i uwielbia mnie rozpieszczać

Gość gość
Oj dziecko, gdyby Cie rozpieszczal miedzy nogami, dopiero bys wiedziala ze zyjesz

Gość linusia25
czemu się uczepiliście sexu? I nie jestem dzieckiem niedługo będzie 26 lat:)

Gość Fajny gość 2634
Całe kaffe wie co dobre tylko Ty jedna nie :D

Gość gość
A czemu Ty sie tak go uczepilas? Jestes pewna ze 26? Rozumek masz gimgowniary nie obrazajac gimgowniar

Gość linusia25
ja opisałam sytuację całościowo. Nie pozwoliłabym sobie na to żebym musiała sprzątać, gotować w domu. To jest właśnie włażenie facetowi do d**y żeby nie zostawił. A trzeba się szanować

Gość gość
Racja, szanuj sie. Zyj w syfie i zdechnij z glodu, ale w szacunku:-D

Gość linusia25
takie obowiązki należą do faceta to on stwarza kobiecie dom i odpowiednie warunki

Małarudamaruda :) nie dziwie sie, tez zwrocilam na ciebie uwage ;) Autorko, 'szanowanie sie', czyli odmawianie zaspokajania wlasnych potrzeb seksualnych zeby mezowi ofiarowac blone, to dopiero jest wchodzenie facetowi w tylek.

Gość gość
Swoja droga, skoro Ty masz prawie 26 lat, to Twój chłopak podobnie ew. jest starszy. Cóz... skoro nie nakłania Cie do igraszek oznacza że go nie pociagasz... pewnie masz nieatrakcyjne dupsko i tyle :)

Gość linusia25
on jest młodszy 2 lata. Jestem atrakcyjna ciągle mnie ktoś podrywa na ulicy, w sklepie, wszędzie

Gość gość
Ew. Twój MĘCZYZNA, stwierdził, że i tak nic nie wskóra,i został gejem :D Pewnie ładuje teraz kolegów :D

Gość gość
Ewelinka Ty nie musisz wchodzic mu w d**e, wrecz nie mozesz. Pozwol, zeby to on wszedl Ci w d**e.

Gość linusia25
włażenie w dupę to określenie tych dziewczyn które robią coś dla faceta, które się starają dla nich. A powinno być odwrotnie

Gość szczera do bolu
Wiesz nawet sie nie przyznawaj,ze jestes katoliczka bo bycie katoliczka nie swiadczy o tym tylko,ze nie pakujesz sie facetowi do lozka. Jako katoliczka nie powinnas obgadywac ani oceniac innych ludzi i zyc wlasnym zyciem. Jej sprawa jak zyje. Ja przed slubem mieszkalam ze swoim chlopakiem 3 lata i co z tego wzielismy slub ja studiuje bedziemy miec dziecko zwiedzilismy troche swiata. Wydaje mi sie,ze jestes zakompleksiona i chcialabys uprawiac seks z chlopakiem i chcesz tutaj przytakiwania,ze Ty jestes ta lepsza aby sie skontrolowac i trzymac do slubu. Wspolczuje ! uwazam,ze kolezanka jest lepsza od Ciebie, bo nie udajekogos kim nie jest a Ty tak.

Gość gość
No przeciez pisze. Pozsol jemu wejsc Tobie w d**e, gleboko, po same jajca:-)

Gość szczera az do bolu
Wiesz sprzatanie i gotowanie nalezy do obowiazkow faceta jak i kobiety. Ja sprzatam czesciej bo moj maz wiecej pracuje, lubie gotowac jaki w tym problem ? spotykam sie z kolezankami i chodzilam na imprezy. Nasz zwiazek nie polega na kontrolowaniu siebie. Widze,ze masz bardzo ograniczone myslenie. Jak dla mnie jestes leserem i nierobem. Przez to,ze gotujesz swojemu dfateowi obiad lub posprzatasz w domu nie swiadczy o tym ze jestes kura domowa a robisz to z milosci tak jak on powinien wiele rzeczy robic dla Ciebie. W zwiazku trzeba tez dawac a nie tylko brac. Po za tym masz 26 lat jestes dziewica i nie masz slubu i dalej studiujesz masakra dosc ,ze leser to jeszcze nieuk !

Gość linusia25
studiuje bo zaczęłam później wyjechałam do Anglii po szkole. Tak to jest włażenie w dupę bo później się przyzwyczai i zostawi ze wszystkim

Gość gość
Jakie argumenty masz sieczkę zamiast mózgu ?

Gość gość
linusia25 za robote sie weś śmierdzielu, a nie wykorzystujesz innych

Gość szczera do bolu
A skad Ty o tym wiesz,ze zaraz zostawi ? nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzilas? Ja i moj maz bardzo lubimy dzielic sie obowiazkami, wychodzic razem gdzies czy nawet osobno on ze swoimi kumplami ja z kolezankami. Masz 26 lat i zero doswiadczenia zyciowego ! wiec nie mozesz sie wypowiadac na ten temat. Jestes egoistka i niestety leserem. Nic nie masz do zaoferowania. Trzeba umiec rozmawiac ze swoim facetem i dzielic sie obowiazkami. Ja nie wiem jak Ciebie matka wychowala ale zadnych wartosci zyciowych Tobie nie wpoila. Bardzo malo wiesz o zyciu i pusto sie wypowiadasz. Ja znam pary, ktore sa ze soba bardzo dlugo mimo tego ,ze ona sprzata gotuje i uprawia z nim sex. Pomysl sobie jaka lipa bedzie jak Wy w koncu bedziecie uprawiac seks i dla niego bedziesz kiepska w lozku wtedy napewno ~Ciebie kopnie w d**e.

Gość linusia25
bo ma za dobrze i dlatego zostawi, Facet musi się starać. Leniem nie jestem tylko się szanuję

Gość gość
Ale stara sie , zarabia, zabiera Ciebie kocha pomaga opiekuje to jest staranie. A Ty jak sie starasz? nie dajesz mu seksu nie sprzatasz nie gotujesz nic dla niego nie robisz- zapewne to jest prowokacja bo tak pustych i glupich dziewczyn na swiecie ja Ty chyba nie ma.

Gość gość
Hmm... Dla mnie ona. Lubię niewymalowane, naturalne babki. A jakbym była facetem to wolałbym taką, co uprawia sex. Sama go uprawiam i uważam, że i tak życie jest za krótkie, żeby tego nie robić :)

Gość gość
A co ma się szanowanie do pożądania, pragnienia swojego partnera, z którym planujemy spędzić resztę życia. Masz z tą sferą problem, ale się nie przyznasz, bo żyjesz powierzchownie i w fałszu. Chłopaka nie szanujesz, bo włazi ci w dupę, nie kochasz go. Jesteś z nim bo usługuje ci, a to nie jest normalne.

Gość gość
Autorko, Ty nie bedziesz swojemu facetowi gotowała, nie będziesz w domu sprzątała i prowadziła go? To jest wg Ciebie poniżające i marnowanie życia? Tyle wiesz o miłości i życiu co dziecko czytające bajki.