Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radissonman

Syfilizm po stosunku z kobietą

Polecane posty

Witam!!! Byłem ostatnio 2 tygodnie w Tunezji na wczasach, miałem też zaległy urlop i troche odłożonego gorsza więc sobie pojechałem odpocząć i się pobawić! mam 27 lat i jeszcze jestem singlem, więc co mi tam. Poznałem tam kilka dziewczyn, sporo ludzi ogólnie jest lajotwo. Z dwoma uprawialem stosunek i chyba jedna z nich zaraziła mnie jakimś syfem -.- albo co gorsza kiłą....! sprawdziłem obj. na tej stronce, http://www.weneryczne.objawy.net/Objawy+ki%C5%82y z tym że u mnie minęły 2 tyogdnie od powrotu do kraju i pojawiło się swędzące owrodzenie! po prostu jestem załamany że mi się takie rzeczy dziejom! owrodzenie jest niewielkie, zmiany małe ale swędzi i to mnie martwi bo jak tam widzę to dziadostwo się rozwijać może bardzo długo ;[ a szukam dziewczyny i to mnie krępuje.. kuurde... jak temu zapobiec? ktoś coś wie...? jak to pieroństwo wyleczyć?

Gość gość
trzeba było zakłądac gumkę a nie się potem ośmieszac po internetach

Gość gość
idziesz do lekarza, masz do wyboru: dermatologa ze specjalnością wenerolog lub urologa to co opisujesz to może być opryszczka płciowa lub grzybica z krwi możesz zrobić badanie na kiłę nikt cię przez internet ani nie wyleczy ani nie zdiagnozuje na kiłę lub rzeżączkę potrzebny jest antybiotyk

Gość gość
Pytasz o domowe sposoby? ;)

Gość gość
gość dziś Antybiotyk tak ,ale nie chemiczny,syntetyczny ,tylko naturalny ,tak to mozna w domy stosowac,nie smiej sie