Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam 4 dorodne pstrągi już wypatroszone z głowami a kucharka ze mnie marna

Polecane posty

Gość gość

jak przyrządzić,żeby nie popsuć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nijak cwelu google gryzie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Lekko posol, do srodka cytryna i koper i do pieca z nimi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
google nie jest ksiazka kucharska

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
16:22 a jak długo sie je piecze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Upiecz, posol je, popieprz, do srodka daj natke pietruszki i kilka kropel soku z cytryny, zawin w folie aluminiowa i do piekarnika :) temp Ci nie powiem, musisz pytac wujka google

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
google jest książką kucharską, ty za to nie jesteś kobietą więc dlaczego piszesz w rodzaju źeńskim poj***e?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zalezy od wagi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
najlepiej sprawdzaj co jakis czas bo za dlugo pieczone beda wyschniete

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jestem kobieta. Wy wszedzie wietrzycie prowo albo naskakujecie a ja nie wiem to pytam, moze ktos robil, probowal i mu wyszlo, wole wyprobowany przepis niz nie sprawdzony wygooglowany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ryba z tego przepisu wychodzi naprawdę fenomenalnie. Myślę, że jest niezłą propozycją nie tylko na lżejszy obiad, ale spokojnie może też trafić na wigilijny stół. Składniki: świeże pstrągi oliwa z oliwek sól, pieprz pieprz ziołowy czerwona papryka tymianek lub rozmaryn 100 g masła 4 ząbki czosnku Czosnek rozetrzyj, dobrze wymieszaj z miękkim masłem. Przyprawy wymieszaj ze sobą, dolej oliwę - tak, aby powstało coś na kształt ziołowej pasty. Wysmaruj dokładnie pstrągi tą mieszanką, umieść je na kawałku folii aluminiowej i ułóż w żaroodpornym naczyniu na grzbiecie, brzuszkiem do góry. Do brzuszków włóż po łyżce masła czosnkowego. Piecz w dobrze nagrzanym piekarniku przez 30-40 minut, do momentu aż skórka się zarumieni i zacznie odstawać na brzegach. Pod koniec pieczenia można rozwinąć folię, aby ryby nabrały więcej koloru. T

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie mów mi kim jesteś bo wiem to lepiej jestem wszechwiedząca

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
16:31 to oznacza,ze moze wiesz wszystko ale nie umiesz tej wiedzy pojac :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wsadź se je w dupę i trzymaj 12 godzin aż się dostatecznie przygrzeją i uwędzą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dziękuję za przepis. zaraz się biorę za pieczenie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
możesz posypać przyprawą do ryb,włożyć na godzinę do lodówki a potem usmażyć na masełku, najlepiej naszym gostyńskim, bo jest bez oleju :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×