Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fortepianowa

POMOCY !!

Polecane posty

Od 2 lat żyję w toksycznym związku... zdałam sobie z tego sprawę rok temu i od tamtej pory nie potrafię nic z tym zrobić... wiem że on nigdy się nie zmieni i z dnia an dzień jest coraz gorzej. Próbowałam już parę razy zerwać, skończyć to wszystko ale on wtedy przeprasza, obecuje, mówi jak bardzo mnie Kocha... moja miłość do niego już się wypalila częsciowo... na początku było cudownie.. do czasu jak okazało się jak bardzo mnie okłamuje, oszukuje i kontrouje. Nie pozwala mi z nikim rozmawiać, spotykać się, jest o wszytskich zazdrosny.. nawet o kuzyna... sprawdza wiadomości, sms, obraża mnie i wyzywa a jednocześnie kupuje kwiaty, mówi o ślubie i dzieciach i że jestem jego jedyną prawdziwą miłościa... wiem że jedynym rozwiązaniem jest uwolnienie się z tego piekła... tylko jak??? smutas.gif boję się ze zawsze bedę chciałą do niego wrócić bo jestem przywiązana... proszę pomóżcie mi! Co mam zrobić? smutas.gifsmutas.gif

Gość malgosia220483
Chcesz tak żyć? Weźmiecie ślub, urodzisz dzieci, a on będzie cię przy nich upokarzał, w ogóle wtedy już nigdzie nie wyjdziesz, zacznie Cię wyzywać i znęcać się psychicznie i fizycznie nad tobą w końcu i tak dojdziesz do momentu że będziesz miała dość. Weźmiesz wtedy rozwód, a on będzie wykorzystywał dzieci żeby się na tobie odgrywać, to będzie jego karta przetargowa, będzie was straszył samobójstwem, wypaczy im psychikę a ty to później jako samotna matka będziesz prostować u psychologów to jest najlepsze zakończenie tej historii jeśli teraz nie odejdziesz, a może być jeszcze gorzej i tragiczniej

Gość gość
jestes z zakompleksionym psychopatą, który kontroluje cię a niewiadomo czy sam nie ma czegoś za uszami (skoro tobie tak nie ufa). Swój telefon chroni jak twierdzę, żebyś ty nic się nie dowiedziała a wszystko twoje sprawdza. N iedługo obdzwoni twoich meskich znajomych i nawymysla im od fagasow grożąc przy okazji a numery do nich pokasuje z twojego telefonu (przezylam takie zachowanie). Jak beda dzieci to zamknie cie w domu, zabroni pracowac i bedziesz siedziec na lasce -ana-chama, chyba, że bedzie chcial pokazac jakies swojej niedoszlej milosci jak duzo jest ci w stanie zapewnic, to zalatwi ci prace za kwote pozwalajaca oplacic nianke.

Jak to- jestes przywiązana? Kajdankami? Dorosła kobieto obudz siè!