Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lila1771

Piękny i dziwny sen.. interpretacja

Polecane posty

Gość Lila1771

Mialam dziwny sen o koledzy w ktorym jestem zakochana. Nie widziałam go od roku i tęsknię strasznie ale wracając do snu było to tak: napisalam mu że mi się podoba a on odpisał tak jakby miał to gdzies lecz chciał się spotkać. Nagle ja i on byliśmy na statku tylko że on wyglądał jak pirat( ten z piratów z Karaibow) i było dużo takch samych piratów. Powiedzialam mu żeby przestał się wyglupiac . Więc nagle wyladowalismy na plaży. Statku nie było ale załoga topila się w morzu. Po czasie znikli. Chcialam popatrzeć w oczy tego chlopaka lecz słońce świeciło, on za to dał mi ręce na moje biodra. Później poszliśmy w stronę lasu. Zaczęłam rozmowę tymi słowami: "Pewnie pomyslisz że jestem idiotka pisząc ci to " on odparł że nigdy by tak nie pomysal. Później dodalam że on pewnie ma dziewczyne a on na to że myślał ze to js mam chlopaka. Zaczelismy się smiac a po chwili całować. Jest to dziwny sen którego interpretacji nie znam. Dziwi mnie to z tym sloncem i przymróżonymi oczami. Aha dodam jeszcze że miałam dzisiaj sen w którym byłam w ciazy i zaczynałam rodzic. Mój mąż ale w śnie zsdzwonil po pogotowie. Dalej już nic nie było ale wiem że byłam spocona i mialam skurcze. I snily mi się małe murzyniątka tylko że miały białych rodziców. Coś tam było jeszcże że jakiś aktor dziecko zaadoptowal ale nie pamietam juz. I co myślicie? Zna się ktoś na interpretacji? To ważne więc proszę to na serio potraktowac.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować