Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta ogórkowa... ;)

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich forumowiczów... Od jutra zaczynam walkę z zbędnymi kilogramami... Chcę zastosować dietę ogórkową , oraz ćwiczonka ( siłownia i rower , gdyż na tyle mogę sb pozwolić )... Mój cel to zrzucić 30-35 kg... Czas w jakim uda mi się to zrealizować , hmmm... Z 6 miesięcy myślę że starczy... ;) Ktoś się dołącza ?? ;) W grupię siła :)

Gość Kisskiss00
Ja ma 10 kg do zgubienia mogę dołączyć.

Gość gość
To bardzo dobrze.. ;)

Gość gość
Schudłam już 20 kg, założyłam tutaj wątek, ale nie idzie. A ja potrzebuję wsparcia. Obecnie ważę 62,5 kg, ważyłam 84, ale zawzięłam się:)

Gość Kisskiss00
Wyżej to ja. Możesz napisać trochę o tej diecie? Ja stosuję 1000-1300 kcal

Gość gość
Pogratulować koleżanko sukcesu... ;) Ja też się zawezmę i dojdę do celu ;)

Gość gość
Pewnie że mogę... :) Dieta wygląda następująco : - rano na śniadanie mizeria i zielona herbata ( mizeria z jogurtem 0% oczywiście ) Małe porcje po 200 gramów - Obiad : również mizeria , oraz gotowane mięso z kurczaka - Kolacja mizeria ;)

Gość jakgwiazdynaniebie
Ja może nie mam jakieś nadwagi, mam idealną wagę, ale chciałabym zrzucić jakies 2-3kg. A najbardziej zależy mi na ujędrnieniu ciała i zgubienia tej okropnej pomarańczowej skórki....;/

Gość Kisskiss00
Ale tę dietę to stosowałabym ze 3 dni, żeby oczyścić organizm, bo na to bardzo dobra się wydaje. Potem coś "na dłużej". Najlepiej MŻ ;)

Gość gość
Wiem wiem , potem jakaś 1000 kcal bd trzeba... ;)

Gość Kisskiss00
A ile ważysz jeśli mogę spytać?

Gość gościówa_k
ale Wy kobiety głupie jesteście , niszczcie sobie organizm głupimi dietami, tylko racjonalna zbilansowana dieta i cierpliwość pozwoli Wam zdrowo schudnąć,a nie jakieś głodówkowe diety ogórkowe , pomidorowe , kefirowe , 1000 kcal to tez głodówka. Ale jak chcecie efekt jojo i zrujnowane zdrowie proszę katujcie się. Mówi Wam to kobieta , która kiedyś też odchudzała się na wszelkie możliwe głupie sposoby. Ciągłe jojo płacz i głodówki doprowadziły mój organizm do ruiny. Teraz muszę się leczyć i wiecie jem 1800 kcal ćwiczę siłowo i aerobowo i sobie chudnę , ale jestem cierpliwa bo zdrowie najważniejsze.

Gość gość
ja tam w żadne diety cud nie wierzę, dla mnie skuteczne odchudzanie to 1.rozsądne żywienie 2.aktywność 3.dobra suplementacja - ranking suplementów http://rtno.pl

Gość gość
tego, co wiele z Was nazywa tutaj "rozsądną zbilansowaną dietą " do ust bym nie wzięła, równie to mądre co ta dieta ogórkowa, sama chemia zazwyczaj...