Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć rodzicom że rezygnuję ze studiów?

Polecane posty

Gość gość

Studiuję 2 kierunki... z jednego chce zrezygnować w połowie studiów. poprostu się na nich męczę , to nie dla mnie, może kiedyś je dokończę ,ale potrzebuję przerwy, chcę najpierw dokonczyć licencjat z drugiego kierunku, potem iść do pracy i ewentualnie na studia zaoczne z tamtego przerwanego. Ale boję się o tym powiedzieć rodzicom... iem ,że kosztowało ich to troche kasy i czasu ,ale nic nie poradzę, to był zły wybór... na tym drugim kierunku za to radzę sobie bardzo dobrze. Próbowałam jakoś zaczać rozmowe z tata, ze moze to nie dla mnie itd to bardzo go to zaniepokoiło, powiedział ,że skoro ludzie robia profesury to i ja dam radę :O no i jak tu z nim porozmawiać o tym?

Gość gość
Jak człowiek z człowiekiem. Jesteś osoba dorosłą a srasz w majtki jak gimnazjalistka. Też jeszcze w LO bałam się poważnych rozmów z rodzicami bo kończą się one awanturą i to taką, że sąsiedzi z drugiego miasta słyszą... Nic przyjemnego ale jak trzeba to trzeba. Przestań to odkładać na później, jak się pokłócicie to się kiedyś pogodzicie. Życie, po prostu to olej.