Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2014 Witam. Piszę ponieważ, może ktoś miał podobną sytuację albo o takiej słyszał. Od jakieś 15 lat straszny u mnie w domu gdy ktoś ma umrzeć - znajomy, sąsiad, rodzina. Zaczęło się to gdy mieszkaliśmy u dziadka i było to m.in stukanie w stół, otwieranie się takiej starej pufy, odgłos jak by ktoś uderzał kijem w okno. Gdy się przeprowadzaliśmy, liczyliśmy, że już tak nie będzie. Ale jest jeszcze gorzej. Gdy umiera ktoś z rodziny potrafi stukać, walić coś przez kilka dni. Kiedyś gdy umierał mój wujek (w tym samym czasie), żelazko oszalało, po prostu moja mama trzymała je w ręku bo miała prasować a on jak by pękało, całe strzelało jak łamany plastik. Ale najczęściej to są jakieś uderzenia, jak by coś spadało. Zawsze gdy umiera ktoś kogo znamy, dzień przed takie odgłosy od samego rana są słyszane. Jest to dosyć dziwne, i zastanawiam się czy można coś na to poradzić? Czy warto by było sprawdzić egzorcystę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach