Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredna teściowa to mój koszmar!

Polecane posty

Gość gość
kobieto lecz się masz problemy z osobowością nie ogarniasz pojęcia rodzina, zdrowa rodzina ty jesteś zwyczajna patologia społeczna, trol, bezmózgowiec

Gość gość
a Wy wspaniałe teściowe doceńcie synowe ,które uszczęśliwiają waszych synów,bo w życiu jest tak,że są takie suki co zdradzają mężów ,albo ich nie kochają i są z nimi tylko dla pieniędzy. niestety często te żony które walczą jak lwice o dobro dzieci i męża są pomiatane przez teściowe.

Gość gość
gość dziś napisala ze matka chlopaka, ale widze ze masz poszezony slownik o slowo konkubent - na zachodzie konkubent to poprostu przyjaciel pasierbie polski oczko.gif to ty wcale mądrzejsza nie jesteś,bo skoro konkubent to tylko przyjaciel to nie nazywaj jej chłopaka konkubentem,bo nie jest tylko przyjacielem pasierbie polski

Gość gość
ja wcale nie mam zamiaru doceniać gimg****a, które zakłada durny temat niech się wykształci, zarobi na mieszkanie, odchowa dzieci - to pogadamy, jak równy z równym ale nie z gimgównem!

Gość gość
gość dziś dziewczyna szuka pomocy na kafe, bo nigdzie nie może jej otrzymać więc jej nie dołuj ,bo może dostać depresji. powinna się wygadać i ktoś powinien ją wesprzeć,bo na pewno nie chciałabyś się znaleźć w jej sytuacji. nawet gdyby miała ukończone tylko gimnazjum będę ją wspierać,bo jeśli człowiek potrzebuje pomocy to się od niego nie odsuwa.

Gość gość
dziewczyna szuka pomocy na kafe, bo nigdzie nie może jej otrzymać więc jej nie dołuj ,bo może dostać depresji. powinna się wygadać i ktoś powinien ją wesprzeć,bo na pewno nie chciałabyś się znaleźć w jej sytuacji. xxx pomoc dostała - ma gdzie mieszkać i co żreć - jej dziecko również a takiej sytuacji nie znalazła się przez przypadek tylko na własne życzenie!

Gość gość
ona nadaje się tylko na leczenie psychiatryczne!!!! ma zaburzona osobowość oraz relacje międzyludzkie niech się kontaktuje z psychologiem! bo nic jej nie pomoże wyładowanie flustracji na kafeterii

Gość gość
W głowę zachodzę na jakiej zasadzie autorka używa wielkich liter. Jak żyję czegoś takiego nie widziałam. Jaka szkoła tak "kształci"?

Gość gość
wg mnie wali jadem bo tak najprościej! wali jadem na teściową prostaczka i bezmózg!!!

Gość gość
przeprowadziłam się do niego bo ma dom i mieszkał Sam z matka wdowa. xxx no to sam czy z matką? i nie on ma dom tylko to jest dom jego matki!

Gość gość
"ona nadaje się tylko na leczenie psychiatryczne!!!! ma zaburzona osobowość oraz relacje międzyludzkie niech się kontaktuje z psychologiem! bo nic jej nie pomoże wyładowanie flustracji na kafeterii " kolejny gimbus, który słowo frustracja pisze przez "l". Dodatkowo ciekawe też jest stwierdzenie, że ktoś ma zaburzone relacje międzyludzkie. A nie przypadkiem relacje z ludźmi? :D Się uśmiałam :D

Kobieto, co Ty się tak jej czepiła ? Wyzywasz ją za to, że pożaliła się na teściową ? Gdzie tu poziom osoby dorosłej ? Twoja postawa jest anty teściowa i potwierdza, że takie teściowe jak Ty, są mściwe i złośliwe.

Gość gość
nie przejmuj się tymi ,które tutaj cię upokarzają. bądź silna dla dziecka. nie zwracaj uwagi na to co teściowa mówi. pamiętaj,że musisz być teraz silna

Gość gość
witajcie przeczytałam 5/ słownie pięć wersów/ dziewczę ma problemy z ortografią, dysleksją, stylistyką/ nie mój poziom.. a do tego patologia społeczna tak! brońcie jej, bo dała d**y..ale co w dobie kompa nie wiedział co robi? nie żal mi jej! niech się ogarnie, co prezentuje i nie zadziera z teściową...

Gość gość
teściowa ma rację! przyszło gó/wno gołe i bose bo nie miało gdzie mieszkać - wypięło chłopakowi tyłek żeby zajść i teraz można udawać panią domu!

Gość gość
gość dziś "relacje międzyludzkie" to jak najbardziej odpowiedni zapis. zanim zaczniesz pouczać innych sama się czegoś naucz.

Piszecie o poziomie, ale wasz jest tak niski, że nie dostrzegacie własnych braków. dajcie spokój i "hejtujcie" inne posty, bo tutaj już wieje nudą

Gość Blondynka gość
Zycie to nie jest bajka - kazdy chyba o tym doskonale wie ..... przeczytalam calosc i mysle , ze tesciowa Cie nie nawidzi.

Gość gość
Proponuję zapytać się teściowej, jaka była jej teściowa. To może dać do myślenia. Pomyślcie, bo kiedyś wy tez będziecie teściowymi.

Gość gość
życzę ci cipo!!! wszystkiego naj...naj...najgorszego Teściowa

Gość gość
na kafeterii siedzą najgorsze c**y bez perspektyw plują jadem niech przepadną z falami gnojówy

Gość gość
to , ty suko jesteś wredna!!! przeżyj to życie za komuny, na kartki!!! a potem dyskutuj cipo jedna!!:P

Gość gość
suka, c**a, sucz nic dobrego z ciebie nie wyrosło kurtyzana, daj ruskiemu bo z Polakiem ci nigdy nie wyjdzie ciziu

Gość gość
nie rób pałki facetowi on i tak kocha mamusię a ty jesteś dla niego NIKIM NIKIM NIKIM rozumiesz , pusta pało

Gość gość
Nie przejmuj sie tymi patologicznymi kretynkami co krytykuje Ciebie a patologiczne zachowanie tesciowej uwazaja za norme. Starzy ludzie chca szacunku to niech gi tez dadza mlodym ktorym w ciezkicg czasach przyszlo zyc. Mamy gorzej niz oni. A pieprza nam zycie jeszcze swoim jadem. Zazdrosci ci, bo jestes mloda a ona stara