Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takim pierścionku zaręczynowym?

Polecane posty

Gość gość
więcej bierze prostytutka za noc niż ty chcesz dać swojej (z założenia) jedynej i najważniejszej kobiecie :D

Gość gość
na taki mnie stać , więc nie oceniaj proszę... uważam ,że nie jest zbyt tani . tylko czy ładny? mnie się podoba, ale potrzebuję opinii

Gość gość
skoro nie stac cie nawet na symbol jakim jest pierścionek to co będzie potem? skoro planujesz ślub, to pewnie i dzieci...

Gość gość
Według mnie ten pierścionek i tak jest drogi! Natomiast zastanów się, czy "kolorowy pierścionek" jest odpowiedni... Niby nie będzie pasował do wszystkiego, bo ma ten rubin, ale może akurat Twoja dziewczyna się takimi głupotami nie przejmuje:) Jak dla mnie to pierścionek ładny:)

Gość gość
mi się takie pierścionki z kolorowymi oczkami bardzo nie podobają :)

Gość gość
okropny... złoto ma strasznie tandetny odcien i w zestawieniu z kolorowym kamieniem to jest tragedia... lepsze białe złoto a jeżeli ona nosi i lubi żółte to litości, nie ten kamień, do zółtego złota najlepiej bez kolorów

Gość gość
I nie słuchaj materialistek, które patrzą tylko na cenę ;/ Owszem, pierścionek jest jeden w życiu, ale co jak ją okradną? Ja bym wolała taki pierścionek, żeby bez obaw go nosić zawsze i wszędzie:) A taka mała rada jeszcze - czy dziewczyna nie ma siostry lub przyjaciółki? Najlepiej poproś o pomoc, bo istnieje możliwość, że dziewczyna coś, kiedyś powiedziała na temat pierścionka:)

Gość gość
Brzydki, weź coś bardziej klasycznego...

Gość gość
Białe złoto i tak kiedyś ściemnieje... wiem bo mam pierścionek z brylantem i kiedyś był białym złotem, a po 2 latach zaczął żółknąć. Też uważam, że lepsze są standardowe, niekolorowe diamenty. Ale w sumie księżna Kate miała niebieski;p

Gość gość
Właśnie znam mniej więcej jej gust, ale nie mam pojęcia jaki by chciała , ziężko zgadnąć, a nie chciałbym jej rozczarować. Woli zółte złoto to wiem na pewno bo takie nosi naszyjniki czy też kolczyki (lub imitujące złoto, czasem srebro ale rzadziej). Zresztą ma piękną, lekko śniadą karnację więc takie jej właśnie pasuje. Zawsze podobały mi się rubiny, ale czy jej to nie wiem, nigdy nie rozmawialiśmy o tym jaki kamień jest jej ulubionym

Gość gość
Masz Autorze kilka innych propozycji: (na początku każdego linka wpisz apart kropka pl pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,13100 pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,9310 - ten mi się podoba:) pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,9116 pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,8088 Ale i tak najlepiej zobaczyć na żywo.

Gość gość
okropne to zółte złoto z apartu, chyba ze to tylko na zdjęciach, fuj, no ale jak nosi zółte to weź żółte ale klasyczne, pierścionek który wkleiłes jest obrzydliwy, tu coś bardziej stonowanego z zółtego: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,11919 x http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,13102

Gość gość
Pierwszy link (końcówka 11919) jest śliczny!

Gość gość
dzieki ;) nie lubię żółtego złota ale starałam się wybrać coś ładnego :D jednak prostota jest najpiekniejsza

Moim zdaniem to nie cena gra rolę ale intencję :) Jeśli faceta nie stać na niewiadomo co to lepiej jeśli kupi skromniejszy pierścionek. Mój mąż jak sam się przyznał pierścionek kupił tutaj: http://www.jubiler-zietek.pl/, też nie za jakąś ogromną sumę. Zwykły prosty, bez udziwnień. Teraz super komponuje się z obrączką :)