Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elsiee

nienawidzę gooownianych polskich filmów

Polecane posty

Gość Elsiee

oglądam przypadkiem fragment szajsu pt. "Reich" , duża strzelania, słów "k...wa" qrew i ciuli udających macho i durnych tekstów. Co za szajs. "Psy", i inne tego typu g...no. Czy producenci tego śmiecia maja nas za idiotów - jak oni?!!!!!

Gość gość
Straszne g****o, ale inżynierowie umysłów i propagandy debilizmu wiedza co jest dla nas najlepsze. Polskie filmy są prymitywne i wulgarne.

Gość gość
Ja w ogóle nie oglądam żadnych filmów od wielu lat, po prostu nudzi mnie to i chyba nie ma takiego filmu, który by mi sie podobał. Dobre filmy to kręcili 50 lat temu, a teraz szajs, obowiązkowo goła doopa, cyce i scena seksu, płytkie prymitywne. A ci aktorzy to po prostu rzygam, miernota.

Gość gość
a amerykańskie filmy o miłości to niby lepsze?

Gość gość
W każdym polskim filmie występuje d***** w futerku która każdemu robi loda, jest tępa i obowiązkowo piękna

Gość gość
sa durne jak ich "twórcy". Dno od spodu. Cytat: Wywłoka z filmu "Psy" " miau .... nożesz qrwa.... szmacisko..... jaka ona wrażliwa d...pę nadstawia kto więcej da... a "zacochany kretyn idzie do pudła... żalosne, spróchniały ?Brudny Harry" z P**dowa Dolnego....

ja obejrzałam ostatnio salę samobójców. nie jest taki zły. jakby co to nie jestem emo no nie? parę scen wątków, pomysłów super. bardzo podobała mi się gra Gąsiorowskiej (Sylwia) i Kuleszy (mama Dominika).

Gość gość
Przynajmniej w amerykańskich nie robią z kobiet maskotek do walenia a kobieta jest główną postacią ma dusze i poglądy.

Gość gość
ale naprawdę oglądać się da tylko filmy Machulskiego. "Vinci" to perełka. "Kołysanka" też. Częściowo odszczekuje. To g...no "Reich" mnie nabuzowało.

Gość Elsiee
Albo w kólko puszczają stare polskie filmidła typu Krzyżacy. Co mnie obchodza jakieś głupoty jak faceci w ciężkim zelastwie okładali się mieczami i wypalali sobie oczy?

Gość gość
Kultura w Polsce leży.

Gość gość
Koterski - i co popuscila szpary?!

ale bez chamstwa , ok?! Krytyka, owszem. Reich to szajs. Ależ to sztuczne. Linda, wstyd. Wiem, pecunia non olet, ale żeby aż tak?!!!!!