Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropny ból żołądka pomocy

Polecane posty

Gość gość

Od rana źle się czuje boli mnie żołądek wymiotuje ciągle mam nudności , czuje się osłabiona jak bym miała za chwilę stracić przytomność. Na codzień zażywan leki zomiren i bisocard . Ciśnienie mam w normie czy może być to coś poważnego? Wizyta u lekarza dopiero jutro po południu , czy może udać się dziś na pogotowie ratunkowe ? Dziękuję

Gość gość
Leki na nadciśnienie i na nerwicę - czyli bywasz regularnie u lekarza, jak rozumiem? Nie wiesz, skąd ten objaw? Nie jadłaś czegoś nieświeżego, nie miałaś kontaktu z nikim w podobnym stanie (tzw. grypa jelitowa)? Czy wcześniej była podobna reakcja na leki i od jak dawna je zażywasz? I określ rodzaj bólu.

Gość gość
Jak wymiotujesz od rana, to mozesz sie odwodnic i moze Ci siasc gospodarka elektrolitowa, to niebezpieczne. Ja bym jechala na pogotowie jak nie masz temperatury, a jak goraczka, to wezwij pogotowie do domu

Gość gość
Była wcześniej taka reakcja , podejrzewam że to być może od ciągłego zażywania leków bez osłony ? Mam wrażenie że nie boli jedynie gdy nic mi na żołądku nie leży . . . Temperatury nie mam . . .

Gość gość
ja tak się męczyłam, rok temu, myślałam już że umeram.. ciągle osłabiona, kręcki w głowie y tak jakbym była obok siebie. To jest od tabletek,nie osłaniasz żołądka i pewnie masz zapalenie błony śluzowej żoładka a to ciężko wyleczyć. Ja ok rok się męczyłam i teraz też musze ciągle uważać. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że leki od lekarza przepisane na receptę jeszcze bardziej pogorszyły mój stan. Miałam takie zawroty, że z domu wyjść nie mogłam. Sama w końcu sie wyleczyłam kupiłam takie zwykłe tabletki na trawienie trzustki i wątroby (werdin) i brałam codziennie (na początku rozpuszczałam je w wodzie bo się bałam, że będę się źle po nich czuła, ale potem już łykałam i popijałam wodą) jedną przez 3 miesiące i mi pomogły. Teraz tez jak czuję że coś jest nie tak to zaraz po nie sięgam i mi pomaga :)