Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starzy ludzie sa tepi jak but Nie pojda do lekarza

Polecane posty

Gość gość

Tylko lecza sie sami jakimis gownami pozniej okazuje sie ze to nowotwor. Wciskaja sobie np czopki do d**y przy jawnym krwawieniu z o******cy albo biora leki przeciwbolowe bo ich boli w nadbrzuszu albo chodza z zazolcona skora i oczami i mysla ze to grypa. Dlatego w pl jest taka umieralnosc, bo spoleczenstwo jest tepe jak kowadlo

Gość gość
czasami tepy jak kowadlo jest lekarz rodzinny ktory nie ma zwyczaju robic badan profilaktyczych bo mu szkoda kasy

chociaż raz tłumaczyłam lekarce że mam złe wyniki, ona upierała się, że wszystko ok, zmusiłam ją żeby powtórzyć i wyszło na moje :P

Gość gość
Mloda:-) zgadnij skad sie biorą mlodzi ludze i dlaczego starzy z nini chodzili do lekarza wczesniej:-) pop*****lsko:-) nieodpowiadaj bo to bez seni. Bebiesz kiedys matkom lepiej nie ,niezadawaj se tego pytania. Wezej miao byf sens . Zadaj pytania na ktore znasz odpowiedz isie niezgadzasz . To ble blanie

Gość gość
Wiesz.? Ty nic niewiesz. Pszepraszam .Ty wiesz tyle co zwierz . To przykre:-(

Mlodausmiech.gif zgadnij skad sie biorą mlodzi ludze i dlaczego starzy z nini chodzili do lekarza wczesniejusmiech.gif pop*****lskousmiech.gif nieodpowiadaj bo to bez seni. Bebiesz kiedys matkom lepiej nie ,niezadawaj se tego pytania. Wezej miao byf sens . Zadaj pytania na ktore znasz odpowiedz isie niezgadzasz . To ble blanie X X X Kurwa, ni uja nie rozumiem, chociaż 3razy przeczytałam...

niegość ja wiem, że to do mnie i chciałabym wiedzieć o co cho, ale za nic nie wiem. no nic...może pora już taka, że wyraźnie nie mógł :P

Gość gość
tepi jak but to sa zazwyczaj lekarze, mnie przez kilka miesiecy leczyli antybiotykiem na koklusz, wczesniej mi wmawiali ze jestem lekko przeziebiona;/ ku.............., nast. razem jak jakis becwal zle zdiagnozuje u mnie chorobe, to sie na niego zaczaje i mu wpier........