Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutka malutka

dziwne upławy

Polecane posty

Gość nutka malutka

Jestem 3 dni przed terminem@ i zauwazylam od kilku dni dziwne upławy tzn. Ciągle czuje jak po troszku się wydobywają ale specjalnie nie zauważylam ich na bieliźnie ale od ok 3 dni jest tego więcej i maą taki dziwny kolor coś jak kawowo-kremowo-żółtawy ...ale żadnego wirusa napewno nie mam... No i to ciągle uczucie wilgoci w środku.... Myśliciel że to może być ciąża czy raczej nie powinnam się tym sugerować?

Gość gość
Taki śluz jest przed miesiączka . Śluz w ciąży jest biały i jest go sporo ...

Gość gość
żółtawy śluz świadczy o infekcji ja tez myslałam że to nie to ale jak poszłam do ginekologa to powiedział ze to infekcja i dobrze ze wczesniej przyszlam biore leki dopochwowo

Gość nutka malutka
A teraz mam taką malutka brązową plamkę na bieliźnie....dopiero co się kompałam i przebrałam... ...tzn ten mój śluz był biały i gęstawy ale wczoraj na wieczur taki jakiś dziwny się zrobił .a ten mój okresowy śluz jest całkiem inny bo taki kremowy zazwyczaj ... Mi zawsze organizm Plata figle . . ale będę musiała Irak wybrać się do lekarza po niedzieli;/

Gość gość
Plamienie może być spowodowane zagnieżdżaniem się zarodka i zwykle dzieje się to miedzy 7 a 10 dniem po owulacji