Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciązy chodzicie na wysokim obcasie czy tylko płaskie?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat jestem w 3 mies ciąży bardzo lubię wysokie buty, ale wiem że w ciąży nie powinno się w takich chodzić i czas zacząć przestawić się na niższe Czy chodzicie w ciąży na wysokim obcasie jeśli tak to na jak wysokim, czy od początku na płaskim?

Gość gość
plaskie, i dobrze się chociaż czuje

Gość gość
ja do końca 4 miesiąca zanim nie poszłam na zwolnienie chodziłam codziennie 8h w pracy na obcasach. Brzuch miałam prawie niewidoczny, nic mnie nie bolało. A odkąd poszłam na zwolnienie do końca ciąży założyłam obcasy tylko raz na wesele (to był koniec 7 miesiąca), ale wytrzymałam do północy i potem zmieniłam na płaskie

Gość gość
dlatego tez przymierzam się do bardziej niższego obcasu tzw kaczuszka

Gość wiii
generalnie na początku to mi było wszystko jedno ale im dalej tym buty były coraz wygodniejsze, nawet na niewielkim obcasie mogłam przejść tylko kilka kroków i bolało mnie wszystko tak że chodzić nie mogłam. a później to już człowiek sam butów założyć nie może więc tylko jakieś baleriny czy inne tego typu osobiście nie wiem jakim cudem wszystkie te celebrytki mogą chodzić z wielkim brzuchem i na 10cm szpilach, ja bym po jednym kroku umarła z bólu