Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez córkę jestem w ciąży !

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lat. Córkę urodziłam mając 22 lat. Do dzisiaj jestem z jej tatą. Po jej narodzinach ustalismy, ze zostajemy tylko przy jednym dziecku ( była wpadka- ale nie zalowalismy bo chcieliśmy miec jedno dziecko). Chcieliśmy zostać przy niej tylko ze względów finansowych, mieszkaniowych ( mieszkanie socjalne). Bylam szczęśliwa do nie dawna. Okazało sie ze moja corka zrobiła mi cos z proszkami ( poczytala w internecie) i tak oto lykajac je nie świadomie zaszlam w ciąże! Jestem wściekła ze mam ochotę wyjść i nie wrócić ! Maz ja tłumaczy ze ona zawsze pragnęła rodzeństwa, ze swojej najlepszej przyjaciółce zazdroscila. Chociaz tez obawia sie co teraz bedzie ! Oboje praxujemy ale nie oszukujmy sie, drugie dziecko to koszt mojej pracy gdzie bede musiala zrezygnować aby siedzieć w domu. Moja koleżanka powiedziala ze usunelaby na moim miejscu a córkę oddala na lekcje życia do zakladu ( jest bezdzietna). A ja ? Jestem wściekła a szalenie ja kocham, ale nie chcieliśmy więcej dzieci. Mielismy w planach aby ja wychowac. Nasze dochody to nie kokosy znowu, młoda ma książeczkę tam kasa ( czy na studia, na start) aby lzej miala a ona tu taki numer kiedy my dla niej wszystko. Wczoraj rzucila tabletem w naszą stronę( dostala go 2mc temu na urodziny) krzycząc ze ma go w d***e, jak i nas skoro nie potrafimy zrobić jej rodzeństwa i ona musi nam w tym pomagac ze czuję sie jak dziwolag ( nie wiem o co jej chodzilo). Miala praktycznie wszystko czasami bylo tak ze na cos extra drogiego jej nie dalismy ( nie mamy fortuny) ale rozumiala to. Na szczęście laptop spadl na psa posłanie ale nie wiem czy dziala bo jestem w szoku i nie patrzyłam. Nigdy tak agresywna nie byla. A jajestem zalaman. Aborcja byla by najlepsza i najlatwiejsza ale boje sie, nigdy aborcji nie akceptowalam. A mamy jakies skromne oszczędności do tego kredyt i mam na zabieg ale cholernie sie boje i waham :-( moja córka okazala sie taka smarkula ze wyc sie chce.

Gość gość
akurat tabletki sa zapakowane badzo szczelnie, wiec jakim cudem nie zauwaxykas ?

Gość gość
co zrobila z tymi proszkami ?

Gość gość
Zaczarowała :P A ile córka ma lat?

Gość kasia66
pewnie wsadzila do piekarnika albo mikrofali na pare minut

Gość gość
ale ta twoja córka aby na pewno ma 22 lata bo odnosze wrazenie ze ma 12 lat

Gość gość
do osica powyzej autorka urodzila corke gdy miala 22 lata a teraz ma 34 wiec z obliczen wynika ze corka wlasnie ma 12 lat-tak jak ci sie wydaje

Gość gość
czy ty umiesz czytać?? ona urodziła curke mając 22 lata

Gość gość
Identyczny przypadek co wczoraj w trudnych sprawach lub dlaczego ja. Teraz nie pamiętam. Tam babka miała 40 lat a teściowa jej wsadziła tabletki do piekarnika i wysuszyła. Więc sądzę że oglądasz za dużo tv.

Gość gość
bajeczka

Gość gość
Marna bajka.

Gość gość
Bajando klasy zerowej