Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
JestemTuDzisiaj

Czy ktoś wie...

Polecane posty

2 minuty temu, dep_sour napisał:

Od tamtego roku i zero lajkow?😃

nie wiem czasem łażą po profilu i blokują, ale ja sie nie znam. 

Ja zapomniałam hasła i wysłali mi link na email.  po zalogowaniu z niego wyszedł taki" burdel". 

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

Lol :classic_biggrin:

Dzisiaj stało się coś zabawnego - odpisałem Seven w temacie gdzie pisała, że Ogór nie ma żony, i ona zripostowała że ją podrywam bo mi się podoba. Zapytałem tylko jak doszła do takich wniosków, i nie zdążyłem przeczytać jej odpowiedzi bo temat poleciał, a wcześniej wisiał dłuższy czas :classic_cool:

A co do tematu ogóra to oczywiscie - nikt nic nie wie nawet jak sam zainteresowany wystawi tu swój profil społecznościowy 😄ale jezyki i seveny lubia w takiej sytuacji przymknąć oczka na fakty.

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Przemku, nie pociągają mnie kobiety chore psychicznie. Wiem że tobie trudno może być to zrozumieć, bo gdybyś mógł, to wyruuchalbyś wszystko co nie dałoby rady uciec przed tobą na drzewo, ale tak to jest :classic_cool:

Szkoda ale wolny kraj 

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Wczoraj tez było zabawnie, qwerta ‚ groziła ‚ mi skrinami gdzie libed chwali jej figurę 😀 mowila zebym uważała na jezyk 😀 całe forum miało z niej bekę temat 27 stron. Żałuj 😃 albo nie żałuj jesli czas spędziłeś lepiej 😀

seven to jest podejrzana dla mnie to jest koleś udający babę 😃 

Najzabawniejsze że jej/jego konto poleciało razem z tym tematem, a konto Przemka, który też tam brylował - nie :classic_biggrin:

Skąd wniosek że Seven to chłop?

1 minutę temu, JestemTuDzisiaj napisał:

Ja zapomniałam hasła i wysłali mi link na email.  po zalogowaniu z niego wyszedł taki" burdel". 

To nie wiem a do czego ci to potrzebne? Jak do postow to da sie jakos inaczej wejść  na profil 

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Najzabawniejsze że jej/jego konto poleciało razem z tym tematem, a konto Przemka, który też tam brylował - nie :classic_biggrin:

Skąd wniosek że Seven to chłop?

Bo napisała kiedys ze przyszpachlowala oczy a żadna kobieta by tak nie pisala 😀 szpachluje sie skore a nie oczy. Poza tym wg mnie ona pisze identycznie jak miecz.

5 minut temu, Siurentajski napisał:

Lol :classic_biggrin:

Dzisiaj stało się coś zabawnego - odpisałem Seven w temacie gdzie pisała, że Ogór nie ma żony, i ona zripostowała że ją podrywam bo mi się podoba. Zapytałem tylko jak doszła do takich wniosków, i nie zdążyłem przeczytać jej odpowiedzi bo temat poleciał, a wcześniej wisiał dłuższy czas :classic_cool:

Noe martw sie wejdzie Seven potem to ci odpisze 🙂

1 minutę temu, Zwiedly13Podlasie napisał:

Jak to nie, przeciez twoja maciora jest chora psychicznie, ale jednak wysraala na ten swiat dwie koorwy 

Przemku, przypomnij nam do jakiej lokalizacji był ten bilet kolejowy, świadek twojej najdalszej w życiu podróży poza Łyszkowice?

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Bo napisała kiedys ze przyszpachlowala oczy a żadna kobieta by tak nie pisala 😀 szpachluje sie skore a nie oczy. Poza tym wg mnie ona pisze identycznie jak miecz.

Miecz to Seven? 🤣🤣🤣🤣

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Miecz to Seven? 🤣🤣🤣🤣

Ja mam taka teorie 😃

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Nie **

Nie ma takiego nicku tutaj Noe. 

Masz problem ze wzrokiem? 

A co do tematu ogóra to oczywiscie - nikt nic nie wie nawet jak sam zainteresowany wystawi tu swój profil społecznościowy 😄ale jezyki i seveny lubia w takiej sytuacji przymknąć oczka na fakty.

Można mieć dziecko i nie mieć żony czy to takie trudne do zrozumienia?

Ja uwielbiam te zbiorowa schizofrenie ameb i teksty i pouczenia oraz proste prawdy  w stylu ‚ tu nikt nic nie wie a wymysla ‚ itd nawet jak ogor sam sie tu poniekąd wystawił i nawet jak obok promyczek sie ciska tekstami kazi 😀 to generalnie nikt nic nie wie, po prostu  zamknijmy oczy 

Skąd wiesz ....niektóre tak piszą a nawet gorzej niestety...

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ale ja się nie martwię bo nie mam czym. 
To raczej ty się powinnaś martwić, skoro Twoje wnioski w momencie gdy jedna osoba zarzuca drugiej kłamstwo i sugeruje problemy psychiczne są takie że ta pierwsza podrywa ta drugą :classic_cool:

Podrywał Cię ktoś kiedyś mówiąc że jesteś chora psychicznie? 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Można mieć dziecko i nie mieć żony czy to takie trudne do zrozumienia?

No ale on akurat ją ma;) to takie trudne do zrozumienia ze ktos kto tu siedzi pare lat dluzej od ciebie wie trochę więcej o twoich szemranych amantach bo sie szeroko ta wiedza dzielili? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się