Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój przyjaciel napisał mi wulgarnego smsa....

Polecane posty

Gość gość

To był przesympatyczny facet, którego poznałam na wieczorku literackim. Wydawał się kulturalny, na poziomie, inteligentny i przebojowy. Wspaniale nam się rozmawiało, sam zabiegał o spotkania a wczoraj w nocy dostałam smsa od niego "chciałem cię tylko przelecieć, ale widać że nie rozumiesz prostych sygnałów. S********j głupia szmato".... W życiu takich słów przy mnie nie użył. Sama nie wiem co o tym myśleć. Na razie nie zamierzam ani nic napisać ani zadzwonić....

Gość gość
100% że był nawalony, a poza tym już nie o czym mówić bo koleś do odstrzału

Gość gość
Odpisz:Przeleciec to ty sobie mozez koze a nie mnie bo jak twoj fiut jest tak samo wyszukany jak twoje slownictwo to wielkiej kariery nie wroze.Wole s*******ac niz zadawac sie ze smieciem i smierdziec jak on.Przykro mi ale suka nie da pozostaje reka szukaj innej idiotki najlepiej pijanej bo na trzezwo to tylko to tylko za kase.Pozdrawiam Suka

Gość gość
a może po prostu jest głupią tempo szmato?

Gość gość
Dziewczyny brak mi słów. Zaufałam mu, poznałam tylko jego dobrą stronę. Dosłownie nie mogłam uwierzyć, że dostałam takiego smsa. Nikt się tak do mnie wczesniej nie zwrócił, a już ostatnią osobę którą bym podejrzewał o takie słownictwo był on.... Mam jeszcze nadzieję, że to może nie on napisał i że jakoś mi to wytłumaczy bo jeśli sms okaże się prawdą to nie chcę mieć z nim żadnego kontaktu.

Gość gość
a może to jego zazdrosna panienka jakaś? :P

Gość gość
Pewnie byl pijany, olej go

Gość gość
no wlasnie czytajac to tez pomyslalam ze moze dorwala sie do jego telefonu jakas zazdrosna dziewczyna. nawet jak chcial cie przeleciec to nie wierze ze facet odrazu by sie ujawnil. tez zalezy co ty mu wczesniej napisalas, moze bardzo go cos zdenerwowalo w twoim smsie. a wracajac do zazdrosnej dziewczyny to ja znalam haslo do konta na portal bylego i odpisywalam laskom kteore z nim krecily glupie rzeczy, pozniej ten kretyn mowil im ze to nie on tylko byla i domyslam sie ze mowil ze jestem psychiczna. debil. ale nawet nie macie pojecia ile sie wycierpialam przez tego cymbala chcialam sie po prostu odgryzc.

Gość gość
wulgarny sms w nocy od zazdrosnej panienki? co ta panienka robiła w nocy z jego telefonem??? pewnie z nim pracowała na nocną zmianę... ktoś tu naprawdę jest tępy

Gość gość
co za prostak, chociaż cięzko mi w to uwierzyć, jeśli tak napisał to może jest chory psychicznie? do mnie jeden psychol napisał kiedys "nie chcesz mi d*******y, nienawidzę cię" a wcześniej się kolegowaliśmy...po tym zablkokowałam go na fb on się leczył psychiatrycznie

Gość gość
Mi też ciężko w to uwierzyć:( Jestem autorką posta.

Gość gość
Co za prostak, pewnie sie schlal

Gość malgosia220483
a może on się pomylił? ha ha ha ha a może rzeczywiście to jakas panienka. Ja bym odpisała i się zapytała o co mu chodzi bo skoro mówisz, że koleś przy tobie był taki kulturalny, jakby chciał przelecie to by nie pisał takich sms'ów na starcie i się dyskfalifikował :) Cos tu jest nie tak

Gość gość
weźcie sie ogarnijcie dziewczyny naprawdę z g****a poemat robicie, koleś mnie codziennie równo miesiąc podrywał, kulturalne rozmowy, kwiatki sratki, pełna inteligencja, gadki o rodzinie i takie tam, az sie zauroczyłam, a potem sie schlał i prosto z mostu mi wywali ze jak przez tyle czasu nie chce d**y dać to moze mu chociaz loda zrobie olać!

Gość gość
Moja kolezanka tak miala,koles wzor cnot przez miesiac nosil ja na rekach,az poszla z nim do lozka.Na drugi dzien powiedzial jej ze jest d***** i na tym koniec.Nie mogla sie otrzasnac.Faceci sa super dopoki nie zakisza,dlatego powinno sie dlugo zwlekac z sexem.

Gość gość
wspolczuje olej go