Mainecoon 0 Napisano Wrzesień 12, 2014 Witajcie, mam 23 lata i żadnego doświadczenia w tańcu na rurze ale zawsze chciałam tego spróbować, mam 170cm wzrostu, waga 58kg, chciałabym wyjechać do Niemiec do pracy w klubie GoGo. Czy jest tu może ktoś kto wie ile można zarobić w takim klubie miesięcznie(najmniej i najwięcej) oraz jak wyglądają warunki współpracy? Czy trzeba uprawiać później seks z klientem czy można tylko i wyłącznie tańczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnyyy Napisano Wrzesień 12, 2014 Ja nie wiem jak ta praca wygląda ale chętnie się podepnę do tematu, gdyż moja obecna dziewczyna pracowała w Klubie nocnym w Warszawie - Sogo. Twierdzi tylko że jako kelnerka i że nic nie robiła z tamtejszymi klientami, ale czy wierzyć jej w to? Czy może pół miasta już ją miało hmm:? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2014 W Polsce rzeczywiście w klubach go-go jest tylko taniec..plus picie drinków z klientami.Oczywiście zdarza się,że jedna z drugą skusi się na "dodatkową" kasę po "zmianie",ale to już jej prywatna sprawa i raczej rzadko..W samych klubach nie ma seksu. Natomiast w Niemczech...w 95% w takich klubach również chodzi się na pokoje. Ile można zarobić? Nie wiem..zależy od wyglądu.Ale z samego tańca to raczej porównywalnie do go-go w Polsce,jeśli nie mniej. Dlatego z reguły niemieckie night cluby to po prostu zwykłe burdele plus atrakcja w postaci tańca na rurce i prowizji z drinków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach