Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto mnie pocieszy bo juz nie mam sily

Polecane posty

Gość gość

nie radze sobie ze swoim zyciem, od jakiegos czasu wszystko sie komplikuje, mam coraz wiecej problemow, z ktorymi sobie nie radzie, nie cieszy mnie nawet to ze niedlugo jade na wymarzony urlop wszystko zaczelo sie gdy zmienilam prace, w poprzedniej pracowalam z fajnymi ludzmi, mialam z kim pogadac, spedzic milo przerwe na lunch, wyjsc na drinka czy kawe zmianilam prace ze wzgledow zawodowych, tu gdzie teraz jestem placa za moj kurs i wiem ze w przyszlym roku moze awansuje ale kosztje mnie to duzo zdrowia, nie lubie tu byc, panuje tu nieprzyjemna atmosfera, jest duzo stresow.. jestem sama tutaj, tzn w UK, nie mam tu nikogo, kiedys bylam z chlopakiem, mieszkalismy razem ale sie nie ukladalo wiec sie wyprowadzialm, czasami tego zaluje :( mamy kontakt do dzis i tak naprawde w chwili poteznej samotnosci dzwonie albo pisze do niego i on mnie pociesza :( to mnie doluje jeszcze bardziej... Moj dzien wyglada tak ze w pracy siedze 8h "cicho" z nikim nie rozmawiajac poza sprawami sluzbowymi, po czym wracam do domu i tez jest cisza :( rodziny nie mam duzej, w zasadzie jest tylko Mama, ale nie jestesmy jakos blisko... mam problemy ze zdrowiem - ostatnio odkryto u mnie duzego miesniaka i pewnie bez operacji sie nie obedzie :( kolejny stres i smutek :(

Gość gość
jak szukasz pocieszenia na kafeterii to trafilas z deszczu pod rynne :D tu sie mozesz co najwyzej dowiedziec ze nalezy cie odstrzelic :classic_cool: zmien prace ci ludzie sie nie zmienia, jak nie teraz to w najblizeszej mozliwej przyszlosci

Gość gość
wiem ze oni sie nie zmienia mam w planach zmiane pracy w przyszlym roku, wiec musze sie jeszcze troche pomeczyc nie widze zadnych pozytywow w swoim zyciu, kompletne dno :(

Gość gość
pozytywem bedzie zmiana pracy w przyszlym roku :D a jak nie widzisz to zobacz, taka piekna jesien, idz na spacer do parku i poobserwuj wiewiorki albo kup sobie poradnik szydelkowania i zrob serwetke :D wyjazd emocjonalnie z tej roboty bo sie zameczysz, to mozesz zrobic juz

Gość gość
dzieki serdeczne! z tym moim ex nie ukladalo nam sie, duzo sie klocilismy, duzo lez wylalam a z drugiej strony to on teraz kiedy go poprosze o pomoc to nigdy nie odmowi, pomaga :( to mnie tak meczy, bo jego zachowanie jest mylace, z jedenj strony pomocny, a zdrugiej potrafi mi ublizyc po czym placze zycie jest do d**y ;/ do tego te miesniaki, nie dosc ze jestem sama, to pewnie nie bede mogla miec dzieci, matko zalamke mam totalna :(

Gość gość
to idz na zabieg wyluszczania tego gowna zanim zrobi sie nieoperacyjne a wlasciwie usuwalne wylacznie z macica poza tym jaki problem zeby pojsc do knajpy albo kolka gospodyn wiejskich co tam wolisz i znalezc sobie nowych znajomych a nie wisiec non-stop na exie?

Gość gość
nie wiem czy wyluszczanie pomoze, bo mam tego pelno, z czego 3 duze kolo 4cm... lekarze kazuja czekac, bo nie mam zadnych wiekszych objawow... mowili ze gdybym mialam pratera to mozna by bylo pomyslec o dziecku teraz, ale ja jestem sama i bez perspektyw nie mieszkam w polsce, tylko w tym dziwnym kraju uk, prawda ze malo wychodze, ale studiuje ciezki przedmiot i musze sie duuzo uczyc gorszy humor pojawil sie ostatnio i ciagle sie utrzymuje

Gość gość
nie czekaj! za chwile beda wieksze i ci powiedza ze niestety prosze pani ale mozna je usunac wylacznie z macica bo sa za duze...a wtedy baj baj potencjalny dzieciaczku

Gość gość
Boze nie strasz mnie :( nie chce miec operacji w obcym kraju, bez nikogo bliskiego :( czuje sie strasznie :(

Gość gość
zawsze mozesz ja sobie zrobic w polsce albo poprosic kogos bliskiego zeby przy tobie byl w tym czasie ale dobrze ci radze, nie czekaj

Gość gość
w listopadzie mam kolejne przeswietlenie lekarze tutaj radza czekac bo nie mam zadnych objawow w polsce lekarka kazala usuwac ;/

Gość gość
jak chcesz miec dzieci to nie czekaj bo urosnie jeszcze troche i usuna ci razem z macica... czy do ciebie trzeba drukowanymi literami?

Gość tainka
Hej.Ja mogę cię pocieszyć,ponieważ nie mam nawet z kim porozmawiać:)))Jeżeli masz chęć zapoznać się ze mną odezwij się:)