Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy ciążowe z allegro

Polecane posty

Gość gość

Witam kobitki :) mam pytanie używała któraś z Was testy ciążowe z allegro za złotówkę? takie z niebieską końcówką? jakie macie o nich zdanie? można im zaufać czy jest to po prostu Chińskie coś? ;)

Gość gość
tak, ja używałam i nigdy mnie nie zawiodły kup te o czułości 10mlU/ml, bo bardzo szybko pokazują ciażę mnie dwa razy pokazały ciążę już 11 dni po owulacji (w 24 i 25 dc)

Gość gość
właśnie te testy mam i choć @ mi się spóźnia wyszedł negatywny... czyli chyba mogę mu zaufać :)

Gość gość444614554
czytałam dużo negatywnych opinii, że nie pokazują ciąży... ale sama nie testowałam... nie wiem...

Gość gość
i znów mam mętlik... :(

Gość gość
a masz te o czułości 25mlU/ml? i właśnie, zawsze najwiecej do powiedzenia maja te, które nie używały:O

Gość gość
mnie nigdy nie oszukały, a zużyłam ich całą masę

Gość gość
mam te o czułości 10mlU/ml a dokładniej miałam dwa... jeden standardowo zrobiłam za szybko a dziś ten drugi... i też negatywny... staramy się z mężem o dziecko więc wiadomo bardzo bym chciała żeby w końcu się udało... zaczęłam 4 dni temu biegać i trochę ćwiczyć i zastanawiam się czy może to opóźnia mi @... a testów nie znam więc chciałam poznać opinie na ich temat...

Gość gość
to bankowo w ciąży nie jesteś powodzenia w następnym cyklu:)

Gość gość
to znaczy jeśli faktycznie znasz swój cykl i wiesz kiedy była owulacja, bo jak wiadomo druga faza cyklu jest stała

Gość gość
też mi się tak zdaje a niemalże pewna jestem :( eeehh... może następnym razem...

Gość gość
ja ogólnie mam małe problemy więc nawet nie bardzo mnie dziwi to opóźnienie... no ale nic dziękuje za pomoc :) i miłego dnia życzę :)

Gość gość
bez przesady, nie mam 12 lat i doskonale WIEM jak poprawnie wykonać test ciążowy ;)