Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzyłam dziewczynę syna w twarz

Polecane posty

Gość gość

Przyszła i powiedziała, że jest w ciąży. Mój syn to młody chłopak, powinien studiować, bawić się, zaliczać dziewczyny a nie wiązać się z jakąś małoletnią dziwką. Dzisiaj ona i jej ojciec przyjechali do nas z awanturą, dałam jej w twarz przy jej ojcu i spytałam się go jak wychował córkę. Mój syn powiedział, że nie chce takiej szmaty Poczuliśmy się z mężem z niego tacy dumni, lecimy do USA. Ten ojciec tamtej d****arskiej dziewuchy chciał go uderzyć ale ja go kopnęłam w krocze.

Gość gość
Sama zrobila sobie to dziecko?trzeba bylo syna nauczyc odpowiedzialnsci i jak sie zabezpieczac

Gość gość
Ktoś chyba ogląda za dużo trudnych spraw

Gość gość
A w,które jajo go kopnęłaś?W lewe czy prawe?:D

Gość Jakie to żenujące
Podziwiam ludzi którzy zakładaja wydumane tematy i wypisują brednie😡 Sprawia ci to przyjemność, to zmyslanie?! To jakies chore!😠

Gość gość
Dziewczyna bylaby glupia zeby po tym wszystkim chciala za meza autorki syna. nie placz do sadu przejsc cala prodedure ustalenie ojcostwa, alimenty. i placicie przyszli tesciowe... i bujaj sie choloto. rodzina dziewczyny - pomagac corce, wspierac i chowac malenstwo. dziewczyna nic zlego nie zrobila. ciaza to nie przestepstwo.

Gość gość
Zeby napisac dobre prowo,coby plucie bylo ,jak nalezy....trzeba,zlotko miec troche polotu,a to jest ponizej dennego poziomu,niestety....

Gość gość
the smurfs!

Gość MMMigotka
'Mój syn to młody chłopak, powinien studiować, bawić się, zaliczać dziewczyny a nie wiązać się z jakąś małoletnią dziwką.' no przecież laskę zaliczył, powinnaś być dumna!