Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek87

collegium masoviense w Żyrardowie informacje???

Polecane posty

Gość misiek87

Witam wybieram sie do tej szkoły na studia na kierunek ratownictwo medyczne może ktoś coś wiecej powiedzieć o tej szkole czy ciężko tam jest jaka panuje atmosfera???

Gość gość
A wiec tak, uczęszczałem do tej szkoły i mogę ją podsumować jednym słowem MASAKRA. Poziom nauczania jak w liceum a na koniec przy egzaminie oczekują od Ciebie wiedzy jak od lekarza a co zdawalnisc to pewnie w szkole tego się nie dowiesz ale jak zda końcowy egzamin 10 osób to będzie dobrze. Podsumowując z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nie polecam tej szkoły szkoda czasu i pieniędzy bo na koniec i tak zostaniesz z niczym tylko złość na siebie ze dałeś się zrobić w balona

Gość gość
hmm ciekawe masz zdanie gościu bo jakoś nie miałem problemu na egzaminie - jak się uczysz to bez przeszkód zdasz, z tego co wiem to tylko 2 osoby oblały egzamin w tym roku...

Gość gość
Podpisuje się pod tym że ta szkoła to MASAKRA i przestrzegam ludzi niech się zastanowią mocno nad tą szkołą, bo naprawdę szkoda czasu i pieniędzy

Gość gość
Haha 2 osoby oblały haha chyba na 3 haha , chyba jesteś podstawiona osoba z CM żeby poprawić opinie dla tej szkoły ale już tej szkole nie da się poprawić bo już jest na dnie

Gość gość
Ta szkołę powinni zamknąć bo to co tam się wyprawia to woła o pomstę do nieba NIE POLECAM!!!!

Gość gość
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że ta szkoła to dno!!! no i oczywiście NIE POLECAM !!!!!!!!!!1