Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat a nadal czasem obcy ludzie mówią do mnie na ty

Polecane posty

Gość gość

Jak nie wiedzą ile mam lat :P np dzisiaj lekarz zanim zajrzał do mojej kartoteki , poza tym często się pytają np w autobusie czy bilet normalny czy ulgowy... Niektórzy mówią per pani, ale wolę wyglądać te kilka lat młodziej ;) kiedyś jak miałam z 18 lat mnie wkurzało jak mnie oceniali na 16 więc mocno się malowałam,a teraz może na 18 już nie wyglądam bo alkohol mi normalnie sprzedają ,ale tak ze20-22 to można by było mi dać. Ma ktoś podobnie?

Gość gość
ojeja, jaka podjarka, a teraz spadaj.

Gość gość
No powiem szczerze ,że się z tego cieszę, a co mam się smucić :P sama spadaj jak Ci wątek nie pasuje

Gość gość
wiem co czujesz, ja mam 32 lata w tez zdaza sie ze mowia do mnie na Ty, np lekarze...wkurza mnie to ale coż zrobić. Tak sie juz zastanawialam ze jak znowu ktos tak do mnie powie to tez zaczne walić na TY, niezaleznie czy bedzie to osoba w wieku 30 czy 60lat:)

Gość gość
jak sie ubierasz?

Gość gość
no właśnie ubieram się dość zwyczajnie np jeansy i t-shirt, raczej tak młodzieżowo-sportowo, nie ubieram szpilek, eleganckich bluzek itd no chyba ,że do pracy ,ale na codzień to raczej zwyczajnie