Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buty z odkrytymi palcami i rajstopy

Polecane posty

Gość gość

uważacie,że mozna nosić buty z odkrytymi palcami do rajstop?! uwazam,że to wielka gafa, na różnych portalach modowych jest napisane,ze nie należy tego robić a ciągle widzi sie paniusie pracujące w bankach i urzędach wystrojone, odszykowane a na nogach rajstopy i buty letnie,co sadzicie na ten temat?

Gość gość
ja zakladam skarpetki (cienkie cieliste) do sandalow, bo mi sie stopy obcierają, nie widze w tym nic strasznego

Gość gość
oczywiscie ze nie nosi sie ani rajstop ani skarpetek do letnich butów,gdzie palce sa odkryte ,nigdy tego nie robie

Gość gość
ale te skarpetki są cienkie, cieliste, w ogole ich nie widać, ja zakladam i sie nie przejmują, dzieki temu stopy mi sie nie obcierają

Gość gość
Mam ochote na autoreczkę :)

Gość gość
ha ha ja widziałam,ze niektórzy i do japonek zakładaja skarpetki co z tego ze nie widać, szew jest na palcach przeciez to widac jak nie?

Gość gość
ta od obcierających butów - jesteś straszną wieśniaczką. jeśli cię obcierają to ich nie noś.

Gość gość
nigdy sie nie nosi rajstop do takich butów to jest wieśniackie!

Udajecie zorientowane, a nie wiecie, że gafa jest wtedy, gdy widać szew. Teraz większość rajstop i wiele skarpetek takiego typu jest bez szwów w palcach i nie ma problemu z noszenien ich do sandałów.

Gość gość
W butach się chodzi a jak ktoś ma skórę wrazliwą na otarcia to lepiej żeby mu sie krew lała po drodze czy lepiej te skarpetki czy rajstopki niewidki założyć? Ja mam tak że każde nowe buty musze odchorować, nawet tenisówki.

Gość gość
każde rajstopy widać nawet te bezszwowe ,kupujcie takie buty zeby was nie obcierały a nie wiesniary z siebie robicie, nie wiem jakie buty nosicie do tego stopnia ze was tak obcieraja,ze krew się leje to chyba w takim wypadku cieniutkie rajstopki niewiele pomogą

Gość gość
dokładnie

To, co do kościoła w upał mam iść w półbutach? Bo przecież z gołymi nogami nie pójdę. Rajstopy, podkolanówki to żadna gafa. Tylko bawełniane albo ze szwami. Cienkie po to są, by je nosić też do sandałów.

niektórzy mają wrażliwą skórę i nie mogą butów nosić na gołą stopę. można zakupić rajstopy bez placów do butów bez palców, niektóre sklepy coś takiego oferują.

Gość gość
A pierd****z jak potluczona, mnie rowniez obierają buty, każdy jeden rodzaj i nie ważne, czy to jest but ze skory czy z czego kolwiek. Nawet japonki mnie obcieraja, wez wyluzuj i spójrz na siebie, czy ty zawsze jestes super extra cool. Jak tak to brawo a od ludzi w rajstoach czy w skarpetkach do letnich butów to sie odczep. Tyle w temacie

Gość gość
o k******** rajstopy do sandałów ,nie no super do japonek też zakladasz?

Gość gość
kupujecie za małe buty

Gość gość
Tak rowniez zakładam, białe pociągnięte do kolan. Pasuje hahaha

Gość gość
To sie nie nosi letnich butów jak was paluszki obcieraja. Nie ma większej wiochy niż skarpetki i rajstopy do butów z odkrytymi palcami. To totalna wiocha. Tooootalnaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
A dziekuje za pouczenie, pani z miasta hahahahaha

Gość gość
A chodź jak chcesz nie kazdy musi wyglądać dobrze i nieobciachowo:) stare dziady noszą skary do sandalow i będą nosic a ty nos sobie antyg***ty do butów z odkrytymi palcami najwyzdj ktos ma ulicy będzie mieć z ciebie polewke

Gość gość
nie ma to jak grube skary do sandałów i rajstopy do japonek

Gość gość
i krótka mini do rajstop z klinem, buhaha

Rajstopy na normalna część kobiecej garderoby. Nie ma więc powodu, bo nie miało być ich widać z butów. Chamskie są tylko wystające szwy. Nikomu na poziomie rajstopy nie przeszkadzają. A w niedzielę, to, co-sandałów nie wolno nosić? Bo rajstopy przeszkadzają?

Gość gość
wolno ale na gołe stopy, proste sandały to letnie obuwie wiec do nich rajstop sie nie zakłada jak nie chcesz sobie lipy robic to załóż czułenka chyba że wieś reprezentujesz

Gość gość
Widać, że autorka to kretynka. Jest mnóstwo zawodów, w których kobieta musi ubierać rajstopy. Ja pracuje w banku i to ogromny nietakt przyjść do pracy z gołymi nogami. To co, nie mogę już nosić butów peep toe, bo zakladam codziennie rajstopy? :O wcześniej pracowałam w korpo i też musiałam nosić rajstopy i moje koleżanki z pracy również chodzą w rajstopach do butów peep toe. Nie mówię o sandalach bo w takich też slabo przyjść do banku, ale o buty peep toe albo bez pięty :O

Gość gość
czarne rajstopy lub pończochy najlepiej lekko transparentne do zgrabnych sandałków na obcasie wyglądają obłędnie seksownie

Gość lilialuiza84
Dokładnie, są instytucje, gdzie właśnie brak rajstop jest nietaktem. Do kościoła też nikt kulturalny nie przyjdzie bez rajstop.