Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks edukator w przedszkolu może się w chu... pocałować SAM!

Polecane posty

Gość gość
wierz ile ziemi odłogiem leży w Polsce Ponad 10 tys. ha ziemi ornej należącej do Agencji Nieruchomości Rolnych leży odłogiem w regionie łódzkim. Wkrótce przybędzie kolejne 40 tys. ha ugoru. Zainteresowania ziemią nie przejawiają ani Polacy, ani obcokrajowcy. ww skali kraju to Nieużytki to w Polsce 2 proc. terytorium

Gość gość
Edukacja seksualna małych dzieci jest bez sensu! Dajmy im trochę dzieciństwa. Co innego w gimnazjum czy liceum. No ewentualnie ostatnia klasa podstawówki... Po cholerę kilkulatkowi wiedza o seksualności jak nie ma potrzeb??

Gość gość
gość dziś - z choinki się urwała. Nie o WDŻ tu mowa

Gość gość
A wystarczyłaby naprawdę rzetelna edukacja, nie seksualna,a biologiczna i z zakresu psychologii rozwojowej, by wyzbyć się takich lęków. Jeśli dziecko nie odczuwa jeszcze popędu, który jest uwarunkowany biologicznie, to żadna edukacja go do tego nie zachęci. Dlatego małe dzieci widząc gołą babę zwykle chichoczą zamiast podejmować czynności masturbacyjne. Tego nie da się nauczyć albo oduczyć, bo to biologia - można jedynie poinformować. Tak jak można powiedziec 6-latce, że dostanie kiedyś okres, ale nie przyśpieszysz tego ani nie opóźnisz przez edukację. Dziecko w okresie pokwitania obserwuje dojrzewanie swojego ciała, a także zmiany w psychice tzn. zaczyna odczuwać popęd płciowy. Najcnotliwsze dziecko, które w życiu gołej baby nie widziało odczuje ten popęd. Na pewno wszyscy wolelibyśmy, żeby ten popęd wyrażał się w platonicznych przyjaźniach z dziewczynkami zamiast zabawą w słoneczko, czy gwałcie na trzylatce - więc wychowujmy nasze dzieci, zamiast zwalać winę na edukatora, który pokazał wibrator w przedszkolu. Jeśli dziecko ma skłonności do agresji lub nieodpowiedzialnych zachowań to może na tym warto się skupić, a nie na oduczaniu seksu. Bo agresywny, nieobliczalny 13-latek, który nie zgwałci 3-latki bo nie wie gdzie ma pochwę może ją np. ciężko pobić. Dzieci, które nie pobawią się w słoneczko, bo nie dostały pigułek, pójdą pobawić się zapałkami w lesie. Na tym się skupmy, na kształtowaniu charakteru, a nie izolowaniu od informacji o czymś tam. Nie chcesz żeby dziecko paliło papierosy: spraw by samo nie chciało zamiast pouczać każdego kioskarza, który trzyma je na wierzchu.

Gość gość
''Po cholerę kilkulatkowi wiedza o seksualności jak nie ma potrzeb?? '' - zgadzam się. Ciekawa jestem jak taki maluch przyjdzie do mamy i poprosi mamusiu a ty tes mas tak jak moja kolezanka? Pokazes mi? Wsystko? A dlacego nie? Jak jesteście takimi postępowymi matkami, bez tabu bądźcie do końca. Ja bym nie potrafiła.

Gość gość
Ktoś pisał, że w polsce nigdy nie dojdzie do edukacji seksualnej w przedszkolach otóż muszę cię zmartwić bo jak Palikot dojdzie do władzy to do tego dojdą jeszcze prochy w przedszkolach

Moim zdaniem sztuczne zapladnianie kobiet to pomylka. Jesli ktos nie moze miec dzieci to widocznie musi tak byc, moze tak jest bo ma wadliwe geny, ktore natura chce wyeliminowac? Nie kazdy musi miec dzieci.

Palikot dojdzie do wladzy :D Wydaje mi sie, ze pare lat temu Palikot byl jeszcze bardzo konserwatywny. Ta jego partia to gra pod publike, danie narodowi swego rodzaju 'opozycji' do chociazby PiS. Po porostu chce sie utrzymac na fali i trzepac kase. Nie myslcie, ze ona ma naprawde takei poglady.

Gość gość
Współczesny świat zachorował na jedną z najstraszniejszych chorób. Na cynizm. A cynik to człowiek, który zna cenę wszystkiego, a nie uznaje wartości niczego

Gość gość
REWOLUCJA SEKSUALNA TO METODA ZNIEWALANIA SPOŁECZEŃSTW Wywiad z Michaelem Jonesem - autorem książki "Libido Dominandi. Seks jako narzędzie kontroli społecznej" na temat gender w programie "Jan Pospieszalski: Bliżej" Michaelem Jonesem ostrzega Polske https://www.youtube.com/watch?v=-uiUkmJxd3E

Gość gość
''Po cholerę kilkulatkowi wiedza o seksualności jak nie ma potrzeb?? '' - zgadzam się. Ciekawa jestem jak taki maluch przyjdzie do mamy i poprosi mamusiu a ty tes mas tak jak moja kolezanka? Pokazes mi? Wsystko? A dlacego nie?" A wydaje ci się, że dziecko, które nie miało edukacji seksualnej w przedszkolu nie ma takich pomysłów? Mamo, a czemu nie mogę się z tobą kąpac? (na logikę: mama kąpie mnie, czemu nie może wejść razem?), mamo, czemu chłopcy mają inną toaletę niż dziewczynki? Mamo po co nosisz biustonosz? Czemu się zamykasz jak robisz siku (skoro ja robię na nocnik przy mamie i tacie to czemu nie)? I te pytania są z czystej ciekawości a nie żadnego rozubudzenia seksualnego. Odpowiadając: dziecku odpowiedziałabym wtedy: tak, mam taką samą budowę jak inne kobiety. Inaczej nie mogłabym cię urodzić. Nie, nie pokażę ci, bo to nieładnie pokazywać się nago innym ludziom. Moge pokazać ci na obrazkach. Można za to dostac mandat. U lekarza co innego. - I tym sposobem, w luźnej rozmowie pokazuję cały kontekst nagości i pokazywania cipki na tyle, na ile dziecko jest zainteresowane (nie okazuje znudzenia). Proszę o odpowiedź: co na takie pytanie odpowie "konserwatyna" matka (skoro ja jestem nowoczesna). - Nie powiem ci bo to tajemnica, dowiesz się w gimnazjum na biologii, na razie ta wiedza ci niepotrzebna. Czy jak?

Gość gość
platforma obywatelka została założona przez Andrzej Olechowski który przyznał sie ze jest masonem i tak samo Hartman założyciel parti palikota to terz jest masonem Masoneria chce też zniszczyć relacje między ludźmi. chce sex sprowadzić do przygodnego parzenia się, a nie do zjednoczenia się kochających ludzi (niewolnik ma być lojalny wobec masońskiego nadzorcy a nie wobec kobiety którą kocha). Masoneria promuje antykoncepcje i aborcje by matki postrzegały swoje dzieci jako agresora a nie swoje potomstwo, by rozbić naturalną solidarność rodziców i dzieci. Państwowe szkolnictwo służy masonerii do ukradzenia dzieci z rodziny i wychowania dzieci na pokornych niewolników. Państwowa ingerencja we wszystkie dziedziny życia (promowana przez większość partii politycznych) służyć ma rozbiciu naturalnych więzi społecznych. Bo społeczeństwo obywatelskie, świadomy naród, jest zagrożeniem dla masońskiej wszechwładzy.

Gość gość
''- Nie powiem ci bo to tajemnica, dowiesz się w gimnazjum na biologii, na razie ta wiedza ci niepotrzebna. Czy jak? '' - fajnie teoretyzujesz, a jakby przyszło co do czego, zachowałabyś się konserwatywnie, zaręczam.

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=CwPXmq4yBWg Jedna wielka manipulacja. Chipowanie już wkrótce?Nie polecam całkowitego bezkrytycyzmu w oglądaniu tego filmu, ale niektóre rzeczy jakoś dziwnie logicznie się kompunują. Warto na pewne sprawy spojrzeć nieco z boku. Niektórym mogą się szeroko otworzyć oczy. Warto obejrzeć cały film i zanotować tytuł, bo te filmy lubią znikać z YT

Broken ...a czy mi się zdawało że jeszcze nie dawno popierałaś lewaków ? Zwyczajnie tylko pytam. x mylisz nicki, to tak jakby Korwin popierał lewaków :D

Gość gość
masoneria od zawsze walczyła z kościołem jak powstała i to nie żaden spisek poszukajcie zbrodnie masonerii w meksyku brewik co zabił 70osób też był masonem masoneria jest odpowiedzialna za rozbiory polski himler stworzył Wydział VII SS badał i oceniał światopogląd. W jego skład wchodził np. Archivamt, który dokumentował dzieje SS. Tu zajmowano się nie tylko badaniami historyczno-archiwalnymi, ale gromadzono informacje na temat ideologicznych wrogów nazizmu. Na celowniku znaleźli się wszelacy podludzie (m.in. Żydzi i Słowianie), Kościoły, liberałowie i wolnomularze.

Gość gość
dzięki Himmlerowi Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu posiada wydzielony zbiór masoników liczący minimum 80 tys. druków. Zbiór ten został odnaleziony i zabezpieczony jesienią 1945 roku w Sławie Śląskiej (niemiecka nazywa Schlawa, 1938-1945 Schlesiersee), w ramach akcji zabezpieczania druków porzuconych opuszczonych na zachodnich ziemiach polskich. Zbiór ten pochodzi z bibliotek lóż wolnomularskich, głównie ze Śląska i Pomorza. Znalazły się w nim również fragmenty bibliotek wolnomularskich z innych terytoriów. Obejmuje on ok. 2/5 zbiorów posiadanych przed 1933 rokiem przez niemieckie loże wolnomularskie. Losy pozostałej części tych zbiorów nie są znane. Po odnalezieniu w Sławie Śląskiej, zbiór został przewieziony do Poznania i od 1959 roku jest on opracowywany w Pracowni Zbiorów Masońskich BU UAM jako zbiór wydzielony, z własnym katalogiem i inwentarzem. Opracowane zbiory liczą ok., 65,2 tys. woluminów. Od lat siedemdziesiątych zbiory są przechowywane w osiemnastowiecznym pałacu w Ciążeniu (woj. konińskie, 70 km na wschód od Poznania, kilka kilometrów od autostrady A-2 Poznań - Warszawa).

Gość gość
"Mamo ale skoro nieladnie sie pokazywac nago innym ludziom, to dlaczego ty mnie ogladasz nago?" "Żeby pomóc ci się umyć". Bo to prosta prawda i zwykle najlepiej działa na dziwne i krępujące pytania. Napisałam, jak bym się zachowała. I zachowałam się może nie dosłownie tak, ale dziecko zadawało mi rozmaite, czasem dziwne pytania. Przypominam sobie np.: co trzeba zrobić, żeby urodzić dziecko? czemu pani jest goła? (rzeźba na fontannie). Nikt go nie uczył w przedszkolu seksu.

Gość gość
Janusz Palikot traci chyba powoli kontakt z rzeczywistością. W lutym stwierdził, że posłanka jego partii Wanda Nowicka chce być zgwałcona. Teraz... postuluje obniżenie wieku "legalnego współżycia seksualnego". Obecnie wynosi on w Polsce 15 lat, lider Ruchu Palikota chciałby, żeby było to lat... 13. Olejnik Oskarża Palikota o sprzyjanie pedofilom. Janusz Palikot chełpi się tym, że dokonał rewolucji obyczajowej w Polsce. Nikt przed nim ani nikt po nim nie będzie mógł już zrobić nic więcej - pisze dziennikarka. To prawda, dzięki Januszowi Palikotowi mamy w Sejmie posła Roberta Biedronia i posłankę Annę Grodzką, ale to mu nie wystarcza. Chce pójść jeszcze dalej, a mianowicie obniżyć wiek inicjacji seksualnej dla dzieci

Gość gość
Palikot postawił na szokowanie, a wzbudził tylko ogólne obrzydzenie i niesmak. Nie wiem tylko, czy ma tego świadomość

Gość gość
posła i posłankę mamy nie dzięki Palikotowi, tylko dzięki wyborcom gwoli ścisłości.

Gość gość
Tak jest, mamy to, co sami wybraliśmy, nie inaczej!

Gość gość
Seks edukatorzy na Marsa wrażliwe tematy ludzkiej seksualności mają z dziećmi poruszać najpierw kochający i mądrzy rodzice a nie propagatorzy rewolucji seksulanej i kryptopedofile z podejrzanych organizacji. nikt nie będzie eksperymanotwał na moich dzieciach