Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy matka przyczyniła się do

Polecane posty

Gość gość

NA praktykankę do biura przyjęto studentkę córkę naszej dyrektorki Po paru miesiącach córka dyrektorki rzuca praktykę i studia zamyka się w pokoju i tak siedzi już ponad 8 lat Dyrektorka za ten stan wini swego męża ,bo jest kaleki i że córka wstydziła się ojca Nie mogę uwierzyć w to jak dziecko może wstydzić się ojca ,gdyby był jakiś menel a ten zadbany pracowity a ze kaleki Ja mysle ,ze winna jest tu matką ,bo może strofowała córkę na oczach współpracowników ,albo corka dyrektorki była od niej lepsza i ja chwalono Wiem ,ze dyrektora łasa na pochwały ,ze jest najlepsza najmąrdzejsza Bardzo szkoda mi tej dziewczyny NIE WIEM JAK JEJ POMÓC wiem ,ze jest mądra zna jezyki ale wyjść z domu nie chce ,mówi ze boi się ludzi

Gość gość
ta panna z pewnoscia spotkala sie tam z tekstami typu: jaasne mamusia zalatwila (w polsce nepotyzm to norma co nie znaczy ze ten stan sie ludziom podoba) kto kogo wini znaczenia nie ma, mysle ze w tej rodzinie sa tak chore relacje ze dziewczyna nie potrafi sobie z tym dac rady

Gość gość
Może ktoś wie jak wejść z pomocą Szkoda tej dziewczyny jest ładna i mądra szkoda by zmarnowała się

Gość gość
Ta mamuska swemu dziecku nic nie załatwiała .bo już wiem ,ze ona sama chce być naj naj i chwalona a dziecko w tej samej firmie może mame przebic i powiedzą ze jest lepsze A mama by tego nie zniosła

Gość grzesko
Gdyby tu padło czy tatuś przyczynił się do tego jw.,to wypowiedziałoby się ponad tysiąc kobiety i zjadły go jak robaka , ale jak kobieta niszczy życie swemu dziecku to milczymy ,bo matka ma pozwolenie od nas tak to działa

Gość gość
widać jaka jest solidarnosc kobiet kobieta moze zabic dziecko ale i tak ona nie zawiniła pewnie maczał w tym palce mąż bo kobieta matka to taka niewinna istotka prawda mamuśki wy święte tylko to adam w raju zjadł to przez was podane jabłko i on winny