Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakby znaleźć kondoma z nasieniem

Polecane posty

Gość gość

np niektórzy wyrzucają po stosunku odrazu za okno i użyć tego nasienia tzn wlać sobie w broszkę i tym sposobem doszło by do zapłodnienia, to można posądzić później właściciela owej spermy o ojcostwo?

Gość gość
Ty tak na poważnie pytasz?

Gość gość
no tak, bo chodzi mi o to ,czy musi dojść do zbliżenia dwojga ludzi, bo przecież moze się zdarzyć,że w inny sposób moze dojść do zapłodnienia i dlaczego właściciele swoich nasieni rzucają nimi na prawo i lewo,nie boja sie że ktos może to wykorzystać?

Gość gość
Wyrzucają bo są przekonani że żadna kobieta nie będzie na tyle upośledzona, żeby włożyć palec do kondoma a potem do pochwy.

Gość gość
a jednak jakby była na tyle uposledzona zeby tak zrobila to co wtedy?

Gość gość
Jeśli kondom świeży to można się dorobić ciąży. Ale to chore. "Wiesz syneczku, urodziłeś się bo znalazłam kondoma i co tam znalazłam wsadziłam sobie w piczke"

Gość gość
a ja tak właśnie załatwiłam jednego bogatego faceta - teraz płaci na dziecko i na mnie!

Gość gość
18.18 naprawdę czy to sciema? no właśnie o to mi chodzi, czy mozna pózniej posiadacza takiego nasienia posądzic o ojccostwo?

Gość gość
dobre pytanie,nie wiem...

Gość gość
Bardzo trudno doprowadzić do zapłodnienia w ten sposób :) ale jeśli nawet to owszem - możesz "oskarżyć" o ojcostwo, przy czym w świetle prawa nie jest on ojcem, gdyż nie doszło do zbliżenia fizycznego. Oczywiście jemu trudno to udowodnić, gdyż fakt zapłodnienia implikuje stosunek płciowy. Sytuacja, jakiej prawo nie przewiduje, ale tez bardzo mało prawdopodobna: musiałabyś tę spermę przechwycić w parę sekund po ejakujacji i natychmiast w profesjonalny sposób się zainseminować.

Gość gość
a jak chcesz potem ojca tego dziecka szukać- wywiesisz ogłoszenie, kto wyrzucił kondoma dnia tego i tego? głupota ludzka granic jednak nie zna

Gość gość
zrobiłam tak a później go pozwałam stosunek był? był! prezerwatywa nie jest stuprocentowym zabezpieczeniem? nie jest! dziecko ma jego DNA? ma! więc o co chodzi? sprawa jasna jak słońce!

Gość gość
nie, mozna np wiedziec od kogo ta sperma pochodzi, np wiedziec kto mieszka w x bloku w x mieszkaniu z okna którego codziennie leca kondomy ze spermą

słyszałam o tym laska się zakochała a ten ją olewał choć była śliczna więc się zemściła śledziła go jak pozbył się gumki zalała sb spermą jego cipke i poszła na policje że została zgwałcona.

Gość gość
Najprędzej w ten sposób złapiesz jakąś infekcję narządów rodnych przez wprowadzanie brudnych śmieci, bo plemniki jak również wirusy giną szybko na powietrzu.

Gość gość
ale jednak jest taka możliwosc,a sąd napewno uwierzy kobiecie skoro dziecko bedzie miało jego DNA, bo co facet powie w sadzie ze nie bylo stosunku tylko laska znalaz ł a jego nasienie za oknem i wlała sobie wcipkę, w zyciu mu nie uwierzy

Gość gość
Możliwość, że sąd uwierzy jest większa niz taka, że laska zajdzie w ten sposób w ciążę, ale miejcie na uwadze jeszcze to, że facet na bank ma alibi, skoro spędzał wieczór z inną kobietą która to potwierdzi.

Gość gość
a co to w ciązy gin określa dokładny dzień i godzine poczęcia przecież ciąże określa się na podstawie ostatniej miesiączki więc żadne alibi

Gość gość
pozatym mógł siedziec sam i się masturbować

Gość gość
tak więc faceci, strzeżcie swojego nasienia :)!

Gość gość
Możliwość, że sąd uwierzy jest większa niz taka, że laska zajdzie w ten sposób w ciążę, ale miejcie na uwadze jeszcze to, że facet na bank ma alibi, skoro spędzał wieczór z inną kobietą która to potwierdzi. xxx ha ha ha ha ha ha! a dlaczego niby sąd ma uwierzyć tej drugiej?

Gość gość
sam ocen która wersja jest bardziej do uwierzenia, chyba proste,że ta skoro jest ciąża to musiało dojśc do stosunku

Gość słonecznie z Poznania
Siedział sam i masturbowal się w prezerwatywie? :D

Gość gość
- Kiedy doszło między panią i pozwanym do zbliżenia? - w dniu 14 lutego - spędziłem ten dzień z obecną tu Genowefą Ziutkowską, która może moje słowa potwierdzić, podobnie jak sąsiadka, która waliła miotłą w sufit bo jej przeszkadzała nasza orgia, monitoring z osiedlowego spożywczaka, gdzie kupowałem wraz z nią prezerwatywy i wino, pan Ziutek dozorca, oraz mój współlokator, którego wywaliłem z mieszkania żeby nam nie przeszkadzał w rąbanku. - kto może potwierdzić pani obecnośc pod adresem .... w tym dniu? Czy oskarżony jest obrzezany? (powinna pani wiedzieć, skoro utrzymywała z nim pani stosunki). Itp.

Gość gość
ha ha jasne w ciązy nie da sie określić dokładnie dnia zapłodnienia

Gość gość
można też oskarżyć kolesia o gwałt

Gość gość
przecież spermę można też przenieść ręką do pochwy i nie musi być seksu,chociaż takie przypadki rzadko sie zdarzają

Gość gość
oglądałam taki film i tam był koleś oskarżony o gwałt własnie. a co rozprawy...babka wygra, u nas akurat faceci sa na niższej pozycji a uprawianie z kims seksu nie oznacza, że wiesz wszystko (jak facet jest w pełnym wzwodzie i od razu by włożył to kto analizuje obrzezanie?)