Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lata 80 i 90te były super

Polecane posty

Gość gość

z tego co widze po serialach z tamtych lat :) a teraz ? same k******o i szmaciska pokazują w serialach, okropne.

Gość gość
i po muzyce przede wszystkim :)

Gość gość
czemu? dzisiejsze kreskówki są super :)

Gość gość
Ech.....byly super :-) pierwsze milosci, problemy nastolatkow, piekne czasy

Gość gość
mi się te czasy podobają,i muzyka też można ze wszystkiego korzystac,do wszystkiego jest dostęp problem,to tylko odpowiednio duże pieniądze przeważnie ... a do lat 80tych i 90 tych oczywscie mam sentyment

Gość gość
Mój okres bycia nastolatkiem przypadł na lata 90-te i tylko muzyka była wtedy lepsza bez względu na to czy ktoś słuchał rocka/metalu, electro, hip-hopu czy muzyki klubowej. Młodzi ludzie byli raczej bardziej naiwni i przez to w jakimś sensie jeszcze bardziej głupkowaci niż dzisiaj. Łatwiej było może wyłowić wyjątki, ale jako ogół to stanowili nudnawe towarzystwo. Dziewczyny fatalnie się ubierały, nie dbały o siebie jak ma to miejsce dzisiaj i generalnie ,nawet pomijając te aspekty, były brzydsze. Często zastanawiałem się nad przyczyną tego ostatniego i jedyne co się nasuwa, to że niemowlęctwo i wczesne dzieciństwo spędziły w najchudszych latach PRL-u (źle odżywiane, nie otoczone należytą troską) plus skutki drugiego wyżu demograficznego, gdzie ogromna masa ludzka przytłoczona dodatkowo otaczającą rzeczywistością dobierała się w pary bardziej z przypadku tworząc niekorzystne mieszanki genetyczne. Osobiście to wolałbym się urodzić te 7-11 lat później. Kandydatki na żonę też nigdy nie szukałem wśród rówieśniczek. ;)

Gość gość
Dzisiaj co piąta dziewczyna w wieku 18-25 lat mijana na ulicy jest w stanie przykuć uwagę, a jedną na powiedzmy 30 można określić jako bardzo ładną. 20-15 lat temu to w szkole czy na uczelni może z 15 na 500 spełniało ten pierwszy warunek i ze ten 2-3 drugi. Do młodszych: naprawdę, nie ma czego zazdrościć. ;)