Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie plany na dzisiejszy wieczór?

Polecane posty

Gość gość

Ja własnie zjadłam obfitą kolację, wiec idę zaraz na spacer, żeby sie szybciej strawiła bo mam brzuch przepełniony :( a później prysznic i w piżamce i w łóżeczku wypiję dwie butelki cydru (już się chlodzi w lodówce :P ) i będę oglądała na Ipli najnowszy odcinek Przyjaciółek i siedziała na kafe. A później spać :) a jak u Was?

Gość złotowłosa Klaudia
też coś w tym stylu...

Gość magdamary ska
Ja już oglądłam odcinki "Przyjaciółek" Pozdrawiam

Położę się wygodnie na łóżku, zrelaksuję się myślą, że mam jeszcze wakacje i włączę jakiś film.

Gość gość
ja właśnie wróciłam z ikei z koleżanką kupiłam nowy świecznik hyhy i świeczki, i kilka innych drobiazgów - świecznik już dumnie stoi na parapecie :D ciekawe czy facet zauważy jak wróci :D - kupiłam sobie też bluzę i szalik w C&A więc jestem zadowolona - jutro jadę na urodziny bratanicy mojego chłopa kupiłam jej fajny portfelik Nici. Zaraz zmajstruje jakiś obiad i pojedziemy zrobić zakpy do domu bo wszystko się kończy a po po powrocie jakiś film, masażyk przy świeczkach może spacer.

Gość gość
relaks i zimne piwo:) och ale tesknie..

Gość gość
Synek zasnal kolacja zjedzona wszystko ogarniete prysznic i wskakujemy z mezem do lozka

Gość gość
zero planów,pranie,troszkę sprzątam,zarkam na kafe,może zaraz jakiś film oglądnę i luli :) na jutro mam plany i super,bo pogoda wymarzona :D