Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam nową dziewczynę mojego ojca. MASAKRA

Polecane posty

Gość gość
23;13 - to prowokacja. Poza tym jak juz wspomnialam moj ojciec ma wlasne mieszkanie i ta laska u niego pomieszkuje. W sensie widziałam jej rzeczy u niego.

Gość gość
weź sie za swoje życie zjebko :/

Gość gość
Mam swoje życie padalcu!

Gość gość
23;17 PODSZYW

Gość gość
Poradzi ktoś jeszcze? Jak mam dosrać tej biczy?

a wiesz co skończyła i czym się zajmuje? większość takich pań spotyka się ze starszymi dla kasy.

Gość gość
Nouvelle, chyba psychologie na prywatnej uczelni studiowala a czy skonczyla to nie wiem;/ Nie sadze, to taka tepaczka

Gość gość
Oby ojciec się ciebie wyrzekł po akcji, którą planujesz. :D

Gość gość
i oby ona przejęła spadek a żebyś została z niczym szmato tępa :)

to jasne, że jest z nim dla kasy, a ojciec może i jest szczęśliwy, ale to takie puste szczęście (właśnie seks i kryzys wieku średniego). jeśli np. ją upijesz, sprowokujesz do zwierzeń, nagrasz, to ojciec może być zły także na ciebie. przeprowadź akcję tak, by ojciec nie wiedział, że celowo chciałaś ich rozdzielić, bo mimo wszystko będzie miał do ciebie jakiś tam żal

Gość gość
Jedna gówniara radzi drugiej jak rozpieprzać życie dorosłym ludziom...Widać, że rodzice popełnili mnóstwo błędów i zamiast uganiać się za cycatkami powinni skupić się na marnych efektach swojego wychowania.

Gość gość
Nouvelle, może tak zrobię. Chociaż mam ochotę zrobić mu przykrość również. Wkurzył mnie serio chociaż nie takie rzeczy mozna by sie spodziewac po moim tatusiu;/ Teraz idę się wykąpać, więc jeśli w przeciągu 20 minut ktoś coś napisze to znaczy że to PODSZYW!:) Pozdrowienia

jakie życie? laska ewidentnie wykorzystuje jej ojca. może czekać, aż ojciec zaangażuje się bardziej, tym samym jego rozgoryczenie będzie większe, jak zorientuje się, że został wykorzystany, albo działać. ps mam 39 lat

Gość gość
39? Tym gorzej dla ciebie. :D Nigdy nie wpadłabym na to, aby dorosła kobieta bawiła się w psychologa nie znając danej osoby. Nie masz pojęcia jak jest między ojcem autorki a jego dziewczyną, nie wiesz na co leci, możesz się tylko domyślać. A takie podżeganie małolaty do chorych akcji jest zwyczajnie patologiczne. Bez odbioru.

młoda, tępa siksa i stary majętny facet. to musi być wielka miłość. true love <3 ona i tak to zrobi. jest zdecydowana. ja jej radzę, by zrobiła to tak, by nie ryzykować dobrych stosunków z ojcem. poza tym (to dość kontrowersyjne), ale uważam, że głupie osoby, nie są zdolne do głębszej miłości (do płci przeciwnej)

Gość xxxMajaxxx
kopiąc dołki pod własnym ojcem zawsze się ryzykuje relacje z nim a ty nouvelle nie zgrywaj experta no chyba że jesteś takim od brudnej roboty co widać po wpisach :/

niech kopie dołki pod dziewczyną wykorzystywaczką, a nie ojcem. ja bym autentycznie martwiła się o rodzica, a nie myślała o zemście.

Gość gość
prowokacja