Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjcia123

ciaza?

Polecane posty

Gość ajjjcia123

Witam. Od czerwca b.r. staram sie o dziecko. Niestety, mam nieregularne miesiaczki, wiec jeat ciezko okreslic dni plodne. Od kilku dni natomiast mam poranne mdlosci, nieraz w innej porze dnia.. Mam zyly na piersiach, wstred do ulubionej kawy i papierosow... Dziwne humory i zachcianki.. ale dzis pojawila sie miesiaczka.. dziwne, zawsze przed nie wytrzymywalam z bolu, teraz nadeszla niespodziewanie.. jest dziwna. Zawsze byla obfita i prawie brazowa teraz jasnoczerwona, taka krwista, jak truskawka i jest pomieszana z gestym sluzem... Co to moze znaczyc? Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz.

Gość gość
zrób test

Gość gość
Żyły to na pewno nie na tak wczesnym etapie. Zresztą kobieto na co Ty liczysz, zrób test i będziesz wiedziala. A nie się będziesz zastanawiała niewiadomo ile

Gość gość
to znaczy, że masz miesiączkę

Gość ajjjcia123
Chodzi mi skad tyle sluzu? To bardziej sluz zabarwiony krwia.. i zgaga ciagle wymioty...

Gość ajjjcia123
Mowisz, ze zyly na bank nie, a jednak sa. Nigdy nie mialam... Od 3 dni sa... Nigdy nie mialam takiej miesiaczki, z takim sluzem.. Nie jest nawet gesty leje sie jak woda.

Gość ajjjcia123
Nawt jesli to miesiaczka.. To skad wymioty, omdlenia? Byc moze na cos zachorowalam... :/

Gość gość
to idź do lekarza, a nie na kafe diagnozy szukasz

Gość gość
No to właśnie zamiast się zastanawiać czy to ciąża czy choroba to zrob test. Będziesz wiedziała i będziesz spokojniejsza. U mnie zgaga to była już w zaawansowanej ciąży

Gość gość
Nie nakrecaj sie-nie jestes w ciazy,po 1 nawet jesli wystepuje plamienie w ciazy to nie koloru czerwonego,po 2 na tym etapie ciazy nie ma tylu objawow,po 3 sa apteki a w nich testy ciazowe

Gość ajjjcia123
Nie nakrecam sie:) Jestem zdania, ze jak zajde to zajde :) nie to nie i tyle:) myslalam, ze moze mial ktos podobnie, chcialam sie dowiedziec. Do lekarza mam za 2tyg.

Gość ajjjcia123
Na tym etapie - skad mam wiedziec, w ktorym jeatem? Mam nieregularne miesiaczki.. a mama moja miala w kazdej ciazy plamienia wygladajace jak miesiaczka, do 4 miesiaca ciazy.. woec wszystko jest mozliwe.

Gość gość
nieregularne czyli od ilu do ilu dni? A testu czemu nie zrobisz?

Gość gość
Plamenie,,a ty masz krew. Masz okres i pewnie grzebice pochwy dlatego wlasnie tyle sluzu

Gość ajjjcia123
Raz co 30 dni, raz zdazylo sie 46 dni... 34, 26 naprawde roznie..

Gość ajjjcia123
Od 7 rano jestem na jednej podpasce.. zawsze zmienialam duzego tampona co 1.5 h... woec cos nie halo. Rano robie test.

Gość gość
Załoze sie ze bedzie negatywny

Gość gość
O fu, tyle czasu na jednej podpasce, nie dziwię się, że grzybica się pojawiła....;/

Gość ajjjcia123
To wtedy jestem chora.. no nic, jutro napisze jak z testem, a za 2 tyg do lekarza.

Gość ajjjcia123
Dziewczyno, logiczne jak dla mnie, ze je zmienialam.. natomiast chodzilo mi, ze gdyby polaczyc ilosc krwi to zajeloby jedna podpaske.. ahh troche ruszenia mozgiem i sie ubisz ;)

Gość ajjjcia123
Grzybicy towarzyszy pieczenie i swedzenie.. tego nie ma - poza tym dbam o higiene. Takze to nie to.

Gość ajjjcia123
:):):):)): 2 kreseczki. Ahh ale jestem sczzesliwa!!!!!

Gratulacje! Jak ja zaszłam to też dostałam "okres" - niby w terminie i krwawienie było jak zwykle, ale po 2 dniach ustąpiło :)

Gość ajjjcia123
Dziekuje:)) Ale sie ciesze;) ja dostalam wzoraj rano,a dzis juz prawie nic;)) rowniez Ci gratuluje:)

Gość gość
Autorko,gratuluję,ale z tym krwawieniem to bym się już zgłosiła do lekarza.Miałam 2 ciaże i krwawienia na wczesnym etapie i mało nie straciłam dzieci.

Do prywatnego lekarza w trybie natychmiastowym. Ciąża jest? Gratuluje ;) ale krwisto czerwone plamienie nie jest normalne. Może z zarodkiem coś nie tak , tfu tfu. Lepiej sie upewnij że wszystko gra, z tym plamieniem też

Gość ajjjcia123
Nie strasz;( Tak jak mowie, do lekarza rowniez pojde.

Gość ajjjcia123
Choc dzis krew jasnorozowa.

Gość gość
jesteś w ciąży, krwawisz i zamiast jechac do szpitala, to ty na kafe klepiesz???

Gość ajjjcia123
Plamienie implantacyjne nie zagraza ciazy:) w 1 ciazy tez mialam:)